r
Nosalty Logó

Petrezselymes pangasius zöldségfasírttal

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
dius0306
Petrezselymes pangasius zöldségfasírttal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Halhoz

Zöldséges fasírthoz

Összesen 515 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Halhoz

Zöldséges fasírthoz

Összesen 515 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Halhoz

Zöldséges fasírthoz

Összesen 110 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    318 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1410 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    711 mg
  • Nátrium
    457 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    358.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    458 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    243 micro
Összesen 515 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    318 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1410 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    711 mg
  • Nátrium
    457 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    358.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    458 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    306 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    243 micro
Összesen 515 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Halhoz

Zöldséges fasírthoz

Elkészítés

Halhoz

  1. Kevés sós vízben puhára pároljuk a zöldségkeveréket, leszűrjük, és krumplinyomóval pépesre törjük, majd hagyjuk kihűlni.
  2. Beleütjük a tojást, borsozzuk és sózzuk még kicsit, és annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy jól formázható legyen.
  3. Gombócokat formálunk, majd kissé meglapítjuk a kezeink között.
  4. Nagyon kevés olajjal kikenünk egy serpenyőt, és a fasírtok mindkét oldalát 4-5 perc alatt megsütjük. (Jó, ha egy spatulával lenyomjuk sütés közben, hiszen csak ki van kenve az olajjal a serpenyő, és nem "tocsog".)
  5. A halat megmossuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kevés szárított (vagy friss) petrezselyemmel, és hagyjuk 10 percet állni.
  6. 2-3 perc alatt a serpenyőben maradt olajon megsütjük mindkét oldalát a halnak.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2545
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
dius0306 19 recept

Szeretem a halat, szeretem a zöldséget... ennyi! :)

Hozzávalók

Halhoz

Zöldséges fasírthoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...