Petrezselymes kabátban sült csirkecomb rizskörettel
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Iluska
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 8% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
petrezselymes csirkecomb
-
167g csirke felsőcomb313 kcal
-
1g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
18g tojás23 kcal
-
13g finomliszt49 kcal
-
19 kcal
-
50g tej28 kcal
-
0g petrezselyem0 kcal
-
85g napraforgó olaj188 kcal
rizsköret
-
67g rizs239 kcal
-
133g víz0 kcal
-
0g só0 kcal
-
5g olívaolaj47 kcal
-
0g petrezselyem0 kcal
Összesen
906
kcal
- 8% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
petrezselymes csirkecomb
-
500g csirke felsőcomb939 kcal
-
4g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
40g finomliszt146 kcal
-
57 kcal
-
150g tej84 kcal
-
0g petrezselyem0 kcal
-
255g napraforgó olaj564 kcal
rizsköret
-
200g rizs716 kcal
-
400g víz0 kcal
-
0g só0 kcal
-
16g olívaolaj141 kcal
-
0g petrezselyem0 kcal
Összesen
2716
kcal
- 8% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
petrezselymes csirkecomb
-
30.6g csirke felsőcomb57 kcal
-
0.2g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
3.4g tojás4 kcal
-
2.4g finomliszt9 kcal
-
0.9g étkezési keményítő3 kcal
-
9.2g tej5 kcal
-
0g petrezselyem0 kcal
-
15.6g napraforgó olaj34 kcal
rizsköret
-
12.2g rizs44 kcal
-
24.5g víz0 kcal
-
0g só0 kcal
-
1g olívaolaj9 kcal
-
0g petrezselyem0 kcal
Összesen
165
kcal
- 8% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 32.7 g
Zsír
-
Összesen 53.1 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 199 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1205.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 46 mg
-
Kálcium 84 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 47 mg
-
Foszfor 333 mg
-
Nátrium 686 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 70 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 250.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 58 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 169 micro
-
Kolin: 114 mg
-
Retinol - A vitamin: 58 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 237 micro
Összesen
906
kcal
- 8% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 98 g
Zsír
-
Összesen 159.4 g
-
Telített zsírsav 33 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 73 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 41 g
-
Koleszterin 597 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3615.9 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 139 mg
-
Kálcium 253 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 142 mg
-
Foszfor 998 mg
-
Nátrium 2059 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 209.9 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 751.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 175 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 30 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 52 micro
-
K vitamin: 22 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 28 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 508 micro
-
Kolin: 341 mg
-
Retinol - A vitamin: 175 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 710 micro
Összesen
2716
kcal
- 8% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 9.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 36 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 221.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 61 mg
-
Nátrium 126 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.8 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 46 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 11 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 43 micro
Összesen
165
kcal
Hozzávalók
petrezselymes csirkecomb
-
1 kávéskanál só
-
1 kávéskanál bors
-
1 db tojás
-
4 csapott ek finomliszt
-
1 evőkanál étkezési keményítő
-
1.5 dl tej
-
3 dl napraforgó olaj
rizsköret
-
20 dkg rizs
-
4 dl víz
-
só ízlés szerint
-
2 ek olívaolaj
-
0.5 teáskanál petrezselyem
Elkészítés
petrezselymes csirkecomb
- A csontról lefejtjük a húst, és kisebb szeletekre vágjuk, amit sózunk, borsozunk.
- Elkészítjük a sűrű palacsintatésztát: a tojást, lisztet, keményítőt, aprított petrezselyemlevelet összekeverjük, felöntjük tejjel, hogy sűrű maradjon a massza.
- Belemártogatjuk a csirkeszeleteket, és egyesével kisütjük az olajban. Papírtörlőre szedjük.
- A rizst bő, sós, olajos vízben megfőzzük. A végén a maradék vizet leöntjük róla. Petrezselyemmel szórjuk.
- A húst rizzsel tálaljuk, és persze igény szerint savanyúsággal!! Jó étvágyat!!
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 67
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 2655
- Feltöltés dátuma: 2020. január 27.
Ajánló
Én az előgőzölt rizst részesítem előnyben, hisz annyira egyszerűen megfől a vízben, és pergős marad!!! Nem előfőzött,hanem előgőzölt!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Iluska
1115 recept
Van, aki a csirkemellet, van, aki a csirkecombot szereti jobban. A comb szaftosabb, és remekül ki lehet szedni a csontját, és szép nagy szelet hús tárul a szemünk elé, amit kedvünkre felhasználhatunk. Én mind a két fajtát szeretem, finomat lehet belőle készíteni!!! :-)))