r
Nosalty Logó

Petrezselymes kabátban sült csirkecomb rizskörettel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Petrezselymes kabátban sült csirkecomb rizskörettel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

petrezselymes csirkecomb

rizsköret

Összesen 906 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

petrezselymes csirkecomb

rizsköret

Összesen 2716 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

petrezselymes csirkecomb

rizsköret

Összesen 165 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.7 g

Zsír

  • Összesen
    53.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    199 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1205.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    333 mg
  • Nátrium
    686 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    250.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 906 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98 g

Zsír

  • Összesen
    159.4 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    597 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3615.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    139 mg
  • Kálcium
    253 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    998 mg
  • Nátrium
    2059 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    751.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    508 micro
  • Kolin:
    341 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    710 micro
Összesen 2716 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    221.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 165 kcal

Hozzávalók

petrezselymes csirkecomb

rizsköret

Elkészítés

petrezselymes csirkecomb

  1. A csontról lefejtjük a húst, és kisebb szeletekre vágjuk, amit sózunk, borsozunk.
  2. Elkészítjük a sűrű palacsintatésztát: a tojást, lisztet, keményítőt, aprított petrezselyemlevelet összekeverjük, felöntjük tejjel, hogy sűrű maradjon a massza.
  3. Belemártogatjuk a csirkeszeleteket, és egyesével kisütjük az olajban. Papírtörlőre szedjük.
  4. A rizst bő, sós, olajos vízben megfőzzük. A végén a maradék vizet leöntjük róla. Petrezselyemmel szórjuk.
  5. A húst rizzsel tálaljuk, és persze igény szerint savanyúsággal!! Jó étvágyat!!
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2655
  • Feltöltés dátuma: 2020. január 27.

Ajánló

Én az előgőzölt rizst részesítem előnyben, hisz annyira egyszerűen megfől a vízben, és pergős marad!!! Nem előfőzött,hanem előgőzölt!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Van, aki a csirkemellet, van, aki a csirkecombot szereti jobban. A comb szaftosabb, és remekül ki lehet szedni a csontját, és szép nagy szelet hús tárul a szemünk elé, amit kedvünkre felhasználhatunk. Én mind a két fajtát szeretem, finomat lehet belőle készíteni!!! :-)))

Hozzávalók

petrezselymes csirkecomb

rizsköret

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...