Pesztós sült sajt (borkorcsolya)
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
0 ÉRTÉKELÉS•
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
484
Kalória
26.6g
Fehérje
3.3g
Szénhidrátok
41g
Zsír
46g
Víz
123g
Koleszterin
1.1g
Rost
1.7g
Cukor
- 23% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 35% Zsír
Összesen
484
kcal
- 23% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 35% Zsír
Összesen
484
kcal
- 23% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 35% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.6 g
Zsír
-
Összesen 41 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 123 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1783.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 663 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 405 mg
-
Nátrium 652 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 46 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 315 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 313 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
484
kcal
- 23% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 35% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.6 g
Zsír
-
Összesen 41 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 123 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1783.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 663 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 405 mg
-
Nátrium 652 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 46 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 315 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 313 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
484
kcal
- 23% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 35% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.3 g
Zsír
-
Összesen 32.8 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 98 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1427 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 530 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 324 mg
-
Nátrium 521 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 36.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 252 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 250 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 24 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
387
kcal
Elkészítés
- Vágjunk 3-4 vastagabb szelet sajtot, tegyük egy mikrózható tányérra. Kenjük meg a sajtszeleteket pesztóval.
- Tegyük az egészet mikróba 3 percre. (Simán mikrózzuk meg, nem kell grillezni vagy ilyesmi.) 3 perc múlva, nézzük meg, hogy mennyire sült meg a sajt. Ha még nem barnul, 0,5-1 perc még mehet. Akkor jó, ha a széle már sült, a közepe még nyúlós, olvadt.
- Dióval, bor mellé, melegen fogyasztjuk.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 3 perc
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!