r
Nosalty Logó

Party sajtos - Sajtos rúd 6.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szabolcsi Ildikó
Party sajtos - Sajtos rúd 6.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A kenéshez és a tetejére ízlés szerint

Összesen 1588 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A kenéshez és a tetejére ízlés szerint

Összesen 6358 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A kenéshez és a tetejére ízlés szerint

Összesen 372 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33 g

Zsír

  • Összesen
    94.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3158.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    300 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    452 mg
  • Nátrium
    2252 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    149.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    140.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    952 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    140 micro
  • Kolin:
    173 mg
  • Retinol - A vitamin:
    901 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    602 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 1588 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    132 g

Zsír

  • Összesen
    379.7 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    170 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    99 g
  • Koleszterin
    854 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12635 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    329 mg
  • Kálcium
    1200 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    257 mg
  • Foszfor
    1806 mg
  • Nátrium
    9010 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    599.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    563.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3807 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    157 micro
  • K vitamin:
    356 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    559 micro
  • Kolin:
    692 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3604 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    2410 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    793 micro
Összesen 6358 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    737.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    526 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    222 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    141 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 372 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A kenéshez és a tetejére ízlés szerint

Elkészítés

A tésztához

  1. A főzőtejszínt a cukorral meglangyosítjuk, majd hozzámorzsoljuk az élesztőt.
  2. Közben a lisztet eldolgozzuk a margarinnal, majd hozzátesszük az összes többi hozzávalót, és összegyúrjuk.
  3. Egy órát szobahőmérsékleten pihentetjük. Lágy, kicsit ruganyos tésztát kapunk.
  4. Kb. 4 mm-es vastagságú téglalap alakúra nyújtjuk, és derelyevágóval csíkokra vágjuk.
  5. Sütőpapírral lefedett sütőlapra tesszük, lekenjük a tojásfehérjével, majd rászórjuk a paprikát, sajtot, és előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 8-10 perc alatt megsütjük.
  6. Ha kihűlt, fémdobozba tesszük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 44219
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 04.

Ajánló

A mostani apropó a Szilveszter. :)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Party sajtos - Sajtos rúd 6.
Szabolcsi Ildikó 20 recept

Egy internetes honlapon találtam még 2004-ben. Újra megnéztem, hogy pontos legyen a forrás, de most nem találtam. Ha esetleg valaki mégis rábukkan, kérem jelezze és feltüntetem. Az is igaz, hogy az eredeti recepten már elég sokat változtattam. Természetesen. :)

Hozzávalók

A tésztához

A kenéshez és a tetejére ízlés szerint

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...