r
Nosalty Logó

Paprikás csirke ahogy Bettyke készíti

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Paprikás csirke ahogy Bettyke készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 297 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1188 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 74 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    511.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    290.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    242 micro
Összesen 297 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.9 g

Zsír

  • Összesen
    77.9 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    503 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2046.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    310 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    145 mg
  • Foszfor
    946 mg
  • Nátrium
    537 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1161.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    405 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    287 mg
  • Retinol - A vitamin:
    301 micro
  • α-karotin
    219 micro
  • β-karotin
    1120 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    967 micro
Összesen 1188 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    127.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    321 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 74 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, és a bőrüket lehúzzuk. (Mi nem szeretjük bőrösen.) A paradicsomnak lehúzzuk a héját, és feldaraboljuk. A paprikát és a hagymát is felaprítjuk.
  2. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Ezután hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát. Kicsit összefőzzük, majd mehet bele a fűszerpaprika.
  3. Hozzáadjuk a csirkecombot, és felöntjük vízzel. Ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Amikor már megfőttek a csirkecombok, hozzáadjuk a tejfölt. Kicsit rotyogtatjuk még, és ha már szép sűrű, kész is.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1654
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyermekkorom nagy kedvence. Én nokedlivel imádom, de párom "színes" tésztával kérte legutóbb. Tejfölös uborka salival kísérve a legfinomabb.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...