Papírban sült citromos lazac mustáros zöldbabbal
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Lurpak
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
437
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
873
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 29.5 g
Zsír
-
Összesen 30.3 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 122 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 749.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 41 mg
-
Kálcium 102 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 86 mg
-
Foszfor 407 mg
-
Nátrium 108 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.4 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 271.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 321 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 35 mg
-
D vitamin: 544 micro
-
K vitamin: 78 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 67 micro
-
Kolin: 151 mg
-
Retinol - A vitamin: 245 micro
-
α-karotin 122 micro
-
β-karotin 843 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1128 micro
Összesen
437
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 58.9 g
Zsír
-
Összesen 60.7 g
-
Telített zsírsav 33 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 244 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1498.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 81 mg
-
Kálcium 204 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 173 mg
-
Foszfor 814 mg
-
Nátrium 216 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.9 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 542.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 643 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 10 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 69 mg
-
D vitamin: 1088 micro
-
K vitamin: 157 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 23 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 134 micro
-
Kolin: 303 mg
-
Retinol - A vitamin: 490 micro
-
α-karotin 243 micro
-
β-karotin 1686 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2255 micro
Összesen
873
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 7.7 g
Zsír
-
Összesen 8 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 32 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 196.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 107 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 71.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 84 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 143 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 64 micro
-
α-karotin 32 micro
-
β-karotin 221 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 296 micro
Összesen
114
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A halat egy sütőpapírra tesszük, és rászeletelünk 3 db, nagyon vékony hideg vajat.
- Ráteszünk 3 vékony szelet citromot és 3 kakukkfű ágyacskát, majd becsomagoljuk a sütőpapírba.
- 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
- Közben egy serpenyőben megolvasztjuk a maradék vajat. Pár percig nagy lángon sütjük a rádobott zöldbabot, majd belekeverjük a magos mustárt. Akkor jó, ha a vaj és a mustár egyvelege krémesen bevonja a babot.
- Ha kész a lazac, a babbal együtt azonnal tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 63
- Tegnapi nézettség: 7
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 3931
- Feltöltés dátuma: 2016. november 21.
Ajánló
Könnyű, száraz fehérbor.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Lurpak
23 recept
Könnyű, pillanatok alatt elkészíthető vacsora. www.lurpak.com/hu-hu/