r
Nosalty Logó

Papírban sült citromos lazac mustáros zöldbabbal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Lurpak
Papírban sült citromos lazac mustáros zöldbabbal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 437 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 873 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 114 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    29.5 g

Zsír

  • Összesen
    30.3 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    749.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    407 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    271.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    321 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    544 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    122 micro
  • β-karotin
    843 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1128 micro
Összesen 437 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    58.9 g

Zsír

  • Összesen
    60.7 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    244 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1498.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    204 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    173 mg
  • Foszfor
    814 mg
  • Nátrium
    216 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    542.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    643 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    1088 micro
  • K vitamin:
    157 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    303 mg
  • Retinol - A vitamin:
    490 micro
  • α-karotin
    243 micro
  • β-karotin
    1686 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2255 micro
Összesen 873 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    196.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    143 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    221 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 114 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat egy sütőpapírra tesszük, és rászeletelünk 3 db, nagyon vékony hideg vajat.
  2. Ráteszünk 3 vékony szelet citromot és 3 kakukkfű ágyacskát, majd becsomagoljuk a sütőpapírba.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
  4. Közben egy serpenyőben megolvasztjuk a maradék vajat. Pár percig nagy lángon sütjük a rádobott zöldbabot, majd belekeverjük a magos mustárt. Akkor jó, ha a vaj és a mustár egyvelege krémesen bevonja a babot.
  5. Ha kész a lazac, a babbal együtt azonnal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 63
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 3907
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 21.

Ajánló

Könnyű, száraz fehérbor.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyű, pillanatok alatt elkészíthető vacsora. www.lurpak.com/hu-hu/

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...