Papírban sült citromos lazac mustáros zöldbabbal
5,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
437
Kalória
29.5g
Fehérje
14.4g
Szénhidrátok
30.3g
Zsír
271.2g
Víz
122g
Koleszterin
5.7g
Rost
6g
Cukor
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
437
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
873
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 29.5 g
Zsír
-
Összesen 30.3 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 122 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 749.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 41 mg
-
Kálcium 102 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 86 mg
-
Foszfor 407 mg
-
Nátrium 108 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.4 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 6 mg
Víz
-
Összesen 271.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 321 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 35 mg
-
D vitamin: 544 micro
-
K vitamin: 78 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 67 micro
-
Kolin: 151 mg
-
Retinol - A vitamin: 245 micro
-
α-karotin 122 micro
-
β-karotin 843 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1128 micro
Összesen
437
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 58.9 g
Zsír
-
Összesen 60.7 g
-
Telített zsírsav 33 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 244 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1498.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 81 mg
-
Kálcium 204 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 173 mg
-
Foszfor 814 mg
-
Nátrium 216 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.9 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 11 mg
Víz
-
Összesen 542.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 643 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 10 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 69 mg
-
D vitamin: 1088 micro
-
K vitamin: 157 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 23 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 134 micro
-
Kolin: 303 mg
-
Retinol - A vitamin: 490 micro
-
α-karotin 243 micro
-
β-karotin 1686 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2255 micro
Összesen
873
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 7.7 g
Zsír
-
Összesen 8 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 32 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 196.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 107 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 71.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 84 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 143 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 64 micro
-
α-karotin 32 micro
-
β-karotin 221 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 296 micro
Összesen
114
kcal
Elkészítés
- A halat egy sütőpapírra tesszük, és rászeletelünk 3 db, nagyon vékony hideg vajat.
- Ráteszünk 3 vékony szelet citromot és 3 kakukkfű ágyacskát, majd becsomagoljuk a sütőpapírba.
- 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
- Közben egy serpenyőben megolvasztjuk a maradék vajat. Pár percig nagy lángon sütjük a rádobott zöldbabot, majd belekeverjük a magos mustárt. Akkor jó, ha a vaj és a mustár egyvelege krémesen bevonja a babot.
- Ha kész a lazac, a babbal együtt azonnal tálaljuk.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 3 perc
- Sütés ideje: 15 perc
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
Könnyű, pillanatok alatt elkészíthető vacsora. www.lurpak.com/hu-hu/
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!