r
Nosalty Logó

Padlizsános rakott csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Padlizsános rakott csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 501 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2003 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 119 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.6 g

Zsír

  • Összesen
    26.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1317.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    273 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    605 mg
  • Nátrium
    296 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    324.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    182 mg
  • Retinol - A vitamin:
    135 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    361 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 501 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    222.5 g

Zsír

  • Összesen
    104.6 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    769 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5271.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    206 mg
  • Kálcium
    1094 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    348 mg
  • Foszfor
    2420 mg
  • Nátrium
    1185 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1298.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    674 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    81 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    228 micro
  • Kolin:
    728 mg
  • Retinol - A vitamin:
    542 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1444 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    507 micro
Összesen 2003 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    310.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    454 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 119 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt megmossuk, hosszában felszeleteljük, besózzuk, és hagyjuk állni 20 percet, hogy a keserű leve kifolyjon belőle, majd mindkét oldalát megsütjük.
  2. Olajjal kikenet tepsi alját kibéleljük a sült padlizsánnal, rá a besózott csirkemellszeleteket, rá a szeletelt paradicsomot tesszük.
  3. Zúzott fokhagymával ízesítjük és ízlés szerinti fűszerekkel.
  4. Fóliával letakarva kb. 35 percig sütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal, és fólia nélkül további 20 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Receptkönyvben: 193
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 7298
  • Feltöltés dátuma: 2018. augusztus 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Padlizsános rakott csirkemell
Salamon Csilla 1202 recept

Nagyon jó párosítás a csirkemell a padlizsánnal.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...