Pác grillezéshez
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
witch
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
1 kg hús pácolásához
-
43g narancs15 kcal
-
28g citrom4 kcal
-
14g lime4 kcal
-
14g napraforgó olaj125 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
Összesen
148
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
1 kg hús pácolásához
-
260g narancs89 kcal
-
170g citrom26 kcal
-
85g lime21 kcal
-
85g napraforgó olaj751 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
Összesen
887
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
1 kg hús pácolásához
-
43.3g narancs15 kcal
-
28.3g citrom4 kcal
-
14.2g lime4 kcal
-
14.2g napraforgó olaj125 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
Összesen
148
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 0.5 g
Zsír
-
Összesen 14.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 35.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 9 mg
-
Nátrium 1 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 51.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 28 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 40 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 42 micro
Összesen
148
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.3 g
Zsír
-
Összesen 85.6 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 39 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 31 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 213.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 123 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 30 mg
-
Foszfor 54 mg
-
Nátrium 3 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 38.2 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 307.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 36 mg
-
C vitamin: 170 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 73 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 22 micro
-
β-karotin 159 micro
-
β-crypt 238 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 255 micro
Összesen
887
kcal
- 1% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 0.5 g
Zsír
-
Összesen 14.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 35.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 9 mg
-
Nátrium 1 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 51.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 28 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 40 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 42 micro
Összesen
148
kcal
Hozzávalók
1 kg hús pácolásához
-
1 dl napraforgó olaj
Elkészítés
1 kg hús pácolásához
- A hozzávalókat egy nagy edényben elkeverjük (én üveget használok, azt nem marja meg), és kb. 1 kg húst rakunk bele.
- Legalább 30 percig hagyjuk benne, hűtőbe rakva pedig maximum 2 óráig.
- A páclevet jól lecsepegtetve, grillezzük a húst.
- Sütés ideje: 10 perc
- Receptkönyvben: 87
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 22515
- Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 13.
Ajánló
Aki szereti a csípőset, néhány csipet cayenne borssal megbolondíthatja. Nálunk kicsontozott, bőr nélküli csirkecombbal készült, amit mielőtt a pácba raktam, besóztam.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
witch
735 recept
A hétvégén grilleztünk, és a hűtőben másnap volt még egy kis maradék (ami jobban megfelel fényképezésre, mint a páclé), próbáltam elrendezni a tányéron, de sehogy nem tetszett. Már feladtam, mert a lányom meg már farkaséhes volt, és gyorsan csak rádobáltam a tányérra, hogy melegítsem neki, s így lett jó! Krumplit sütünk hozzá általaban, de hol van az már! A paprikát pedig kolbászhoz szoktuk enni, szóval az összes maradékot összeszedtem, hogy kép legyen a "recepthez".