r
Nosalty Logó

Pác grillezéshez

witch
Pác grillezéshez
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1 kg hús pácolásához

148
Kalória
0.5g
Fehérje
6.4g
Szénhidrát
14.3g
Zsír
51.3g
Víz
-
Koleszterin
1.5g
Élelmi rost
3.5g
Cukor
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír

1 kg hús pácolásához

Összesen 148 kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír

1 kg hús pácolásához

Összesen 887 kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír

1 kg hús pácolásához

Összesen 148 kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    0.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    35.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    9 mg
  • Nátrium
    1 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    51.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 148 kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    85.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    213.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    3 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    307.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    170 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    159 micro
  • β-crypt
    238 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 887 kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    0.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    35.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    9 mg
  • Nátrium
    1 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    51.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 148 kcal

Elkészítés

1 kg hús pácolásához

  1. A hozzávalókat egy nagy edényben elkeverjük (én üveget használok, azt nem marja meg), és kb. 1 kg húst rakunk bele.
  2. Legalább 30 percig hagyjuk benne, hűtőbe rakva pedig maximum 2 óráig.
  3. A páclevet jól lecsepegtetve, grillezzük a húst.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 p
  • Sütés ideje: 10 p

A hétvégén grilleztünk, és a hűtőben másnap volt még egy kis maradék (ami jobban megfelel fényképezésre, mint a páclé), próbáltam elrendezni a tányéron, de sehogy nem tetszett. Már feladtam, mert a lányom meg már farkaséhes volt, és gyorsan csak rádobáltam a tányérra, hogy melegítsem neki, s így lett jó! Krumplit sütünk hozzá általaban, de hol van az már! A paprikát pedig kolbászhoz szoktuk enni, szóval az összes maradékot összeszedtem, hogy kép legyen a "recepthez".

További receptek

Almaméz

Sok almád termett, vagy pont mindenki almát vásárolt a családban, és nincs kedved, időd almás pitét sütni belőle? Akkor készíts almamézet, most az őszi almákból lesz a legfinomabb!

Gréti

Meggymártás

Imádjuk a meggymártást, többek között a meggyszezont is azért várjuk minden évben, hogy lehessen frissen készíteni ezt az igazán magyaros fogást - és persze eltenni a meggyből, hogy az ...

Rosanics Petra

Zsenge zöldborsópesztó

A friss zöldborsónál nehezebb üdébb és ropogósabb tavaszi zöldséget találni, ezért bátran használhatjuk ha zsenge végeredményre vágyunk. Mi most egy roppant egyszerű és gyors ...

Kristyán Fanni

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...