r
Nosalty Logó

Őszibarackos morzsás pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Őszibarackos morzsás pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 3% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A morzsához

Összesen 370 kcal
  • 3% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A morzsához

Összesen 2211 kcal
  • 3% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A morzsához

Összesen 258 kcal
  • 3% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    18.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    619.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    247 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    62 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    194 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    173 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    236 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 370 kcal
  • 3% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    112.5 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3715.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    1067 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    1479 mg
  • Nátrium
    1002 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    283.4 g
  • Cukor
    130 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    371.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1164 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    136 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1037 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1416 micro
  • β-crypt
    245 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    367 micro
Összesen 2211 kcal
  • 3% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    433 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    117 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 258 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A morzsához

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához valókat a gyümölcs kivételével egy tálban összekeverjük.
  2. Egy kb. 20-25 cm átmérőjű tortaformát sütőpapírral kibélelünk és a tésztát belesimítjuk.
  3. Az őszibarackokat meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük. A sütemény tetejére egymás mellé rakosgatjuk.
  4. A morzsához a hozzávalókat összegyúrjuk és nagylyukú reszelőn a gyümölcsre reszeljük.
  5. Kb. 30-40 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 161
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 19674
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 05.

Ajánló

Érdemes meggyel is kipróbálni!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kedves barátném nagyszerű receptje. Gyerekeimnek a meggyes változatt jobban ízlett, de azért ebből sem maradt egy morzsa sem.

Hozzávalók

A tésztához

A morzsához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...