r
Nosalty Logó

Őszibarackos-kefires sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Őszibarackos-kefires sütemény
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 470 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1877 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 159 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    394.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.1 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    194.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    180 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    164 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 470 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.9 g

Zsír

  • Összesen
    75.7 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    274 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1576.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    644 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    569 mg
  • Nátrium
    254 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    276.6 g
  • Cukor
    272 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    777.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    720 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    656 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    684 micro
  • β-crypt
    225 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    306 micro
Összesen 1877 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 159 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A konzerv barackot 2 cm-es kockákra vágjuk, és lecsöpögtetjük.
  2. A levéből 2 dl-t összekeverünk 1 dl vízzel (ha friss barackból készítjük, akkor 3 dl vízet is használhatunk) és ebben feloldjuk a zselatinport. Lassú tűzön folyamatosan kevergetve felmelegítjük, de ne forraljuk!
  3. A tejszínt kikeverjük a kefírrel, hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot. Amikor a zselatinunk langyosra hűlt, azt is hozzákeverjük.
  4. Legvégül beleforgatjuk a barack darabokat, és az egészet szögletes sütőformába vagy őzgerinc formába simítjuk.
  5. 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük, és ha már teljesen megdermedt, óvatosan kiborítjuk a formából, és szeleteljük.
  • Receptkönyvben: 223
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 25614
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 10.

Ajánló

Kávét, cappuccino-t, vagy forró csokit fogyaszthatunk mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan elkészíthető, kellemes, könnyű desszert, amit tetszés szerint bármilyen más gyümölccsel elkészíthetünk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...