adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 11% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
Összesen
944
kcal
- 11% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
-
600g kacsacomb1745 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
Összesen
1886
kcal
- 11% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
-
97.4g kacsacomb283 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
2.6g napraforgó olaj23 kcal
Összesen
306
kcal
- 11% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.8 g
Zsír
-
Összesen 93 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 44 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 164 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 527.9 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 32 mg
-
Foszfor 300 mg
-
Nátrium 136 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 104.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 108 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 56 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 28 micro
-
Kolin: 67 mg
-
Retinol - A vitamin: 108 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
944
kcal
- 11% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 49.6 g
Zsír
-
Összesen 185.9 g
-
Telített zsírsav 59 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 88 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 28 g
-
Koleszterin 328 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1055.9 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 65 mg
-
Foszfor 600 mg
-
Nátrium 272 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 209.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 216 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 112 micro
-
K vitamin: 25 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 56 micro
-
Kolin: 134 mg
-
Retinol - A vitamin: 216 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1886
kcal
- 11% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.1 g
Zsír
-
Összesen 30.2 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 171.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 97 mg
-
Nátrium 44 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 34 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 35 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
306
kcal
Hozzávalók
-
2 db kacsacomb
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
2 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- Mossuk meg a kacsacombokat.
- Egy tűzállótálba öntsük bele az olajat.
- A combokat sózzuk, borsozzuk, és helyezzük egy fedeles tálba.
- 200°C-ra előmelegített sütőbe tegyük be a tálat lefedve 1 órára.
- 1 óra után vegyük le a tál tetejét, és még süssük a combokat 0,5 órán át.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 90 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 37
- Tegnapi nézettség: 6
- 7 napos nézettség: 25
- Össznézettség: 4025
- Feltöltés dátuma: 2019. január 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Iringó
15 recept
Nagyon egyszerű, és mégis finom fogás.