r
Nosalty Logó

Omlós csirkemell pirított zöldséges tésztával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
AlbiGasztro
Omlós csirkemell pirított zöldséges tésztával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Összesen 908 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Összesen 1816 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Összesen 132 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3226.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    689 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    1045 mg
  • Nátrium
    1243 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    156.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    286.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    333 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 908 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    94.4 g

Zsír

  • Összesen
    13.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6452.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    1378 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    235 mg
  • Foszfor
    2090 mg
  • Nátrium
    2485 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    313.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    572.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    667 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 1816 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    465.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    179 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 132 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A csirkemellet vékonyra szeleteljük, majd sózzuk, borsozzuk. Egy edénybe tesszük, rászeleteljük a fokhagymákat, majd felöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje a húsokat. Hagyjuk 30 percig pácolódni, addig készítsük el a tésztát.
  2. A tésztához forraljunk vizet, sózzuk, és adjunk hozzá egy kis olajat, majd főzzük puhára. Amíg a tészta megfő, addig egy wokban vagy serpenyőben melegítsünk egy kis olajat, adjuk hozzá a durvára vágott hagymát, és pirítsuk meg.
  3. Miután szép színe lett a hagymának, keverjük bele a zöldségeket, és öntsünk hozzá egy kis szójaszószt. Vigyázzunk a szósz mennyiségével, mert nagyon sós. Kóstoljunk! A megfőtt tésztát szűrjük le, és adjuk hozzá a zöldségekhez. Ekkor öntsük nyakon még egy kis szójaszósszal, és pirítsuk szép barnára.
  4. Készítsük el a panírt a húsokhoz. Kezdjük azzal, hogy egy keverőtálban a 3 tojásfehérjét, az ásványvizet, sütőport, lisztet, sót, borsot egységes, sűrű palacsintatésztává keverjük. A bepácolt húsokat forgassuk meg a panírban, majd forró olajban süssük aranybarnára.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 239
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10385
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
AlbiGasztro 8 recept

A népszerű magyar "kínai" fogást bárki elkészítheti otthon.

Hozzávalók

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...