r
Nosalty Logó

Omlós csirkemell pirított zöldséges tésztával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS9 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
AlbiGasztro
Omlós csirkemell pirított zöldséges tésztával
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához

A bundás csirkemellhez

908
Kalória
47.2g
Fehérje
156.9g
Szénhidrátok
6.9g
Zsír
286.3g
Víz
36.5g
Koleszterin
6.9g
Rost
13.4g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Összesen 908 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Összesen 1816 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír

A tésztához

A bundás csirkemellhez

Összesen 132 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3226.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    689 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    1045 mg
  • Nátrium
    1243 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    156.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    286.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    333 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 908 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    94.4 g

Zsír

  • Összesen
    13.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6452.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    1378 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    235 mg
  • Foszfor
    2090 mg
  • Nátrium
    2485 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    313.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

Víz

  • Összesen
    572.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    667 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 1816 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    465.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    179 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    41.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 132 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A csirkemellet vékonyra szeleteljük, majd sózzuk, borsozzuk. Egy edénybe tesszük, rászeleteljük a fokhagymákat, majd felöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje a húsokat. Hagyjuk 30 percig pácolódni, addig készítsük el a tésztát.
  2. A tésztához forraljunk vizet, sózzuk, és adjunk hozzá egy kis olajat, majd főzzük puhára. Amíg a tészta megfő, addig egy wokban vagy serpenyőben melegítsünk egy kis olajat, adjuk hozzá a durvára vágott hagymát, és pirítsuk meg.
  3. Miután szép színe lett a hagymának, keverjük bele a zöldségeket, és öntsünk hozzá egy kis szójaszószt. Vigyázzunk a szósz mennyiségével, mert nagyon sós. Kóstoljunk! A megfőtt tésztát szűrjük le, és adjuk hozzá a zöldségekhez. Ekkor öntsük nyakon még egy kis szójaszósszal, és pirítsuk szép barnára.
  4. Készítsük el a panírt a húsokhoz. Kezdjük azzal, hogy egy keverőtálban a 3 tojásfehérjét, az ásványvizet, sütőport, lisztet, sót, borsot egységes, sűrű palacsintatésztává keverjük. A bepácolt húsokat forgassuk meg a panírban, majd forró olajban süssük aranybarnára.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés ideje: 15 perc
  • Főzés módja: wok
  • Sütés ideje: 25 perc

A népszerű magyar "kínai" fogást bárki elkészítheti otthon.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Legegyszerűbb tiramisu

Mindenki imádja, mindenki ismeri: a tiramisu az olasz gasztronómia egyik hamisítatlan és örök szereplője. A sütésmentes desszert bármilyen alkalomra gyorsan elkészíthető, bár az ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!