r
Nosalty Logó

Olaszos krémsajt sült paprikával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gonoszka1
Olaszos krémsajt sült paprikával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
hidegkonyha
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 310 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1243 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 116 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1073.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    206 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    667 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    159 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    2121 micro
  • β-crypt
    604 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    235 micro
Összesen 310 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.4 g

Zsír

  • Összesen
    99.7 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4293.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    824 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    654 mg
  • Nátrium
    2669 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    587 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1001 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    636 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    98 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    295 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    98 micro
  • β-karotin
    8483 micro
  • β-crypt
    2416 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    939 micro
Összesen 1243 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    401.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    250 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    794 micro
  • β-crypt
    226 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 116 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat megmossuk, és 200 fokra előmelegített sütőben sütőpapíron feketére sütjük. Ez kb. 30 perc. Ha megfeketedett a héjuk, akkor gyorsan kivesszük a sütőből, zacskóba tesszük, a zacskó száját bekötjük, és kb. 15 percig így hagyjuk, hogy a héja könnyen lejöjjön.
  2. Közben az elmorzsolt feta sajtot összekeverjük a natúr krémsajttal.
  3. A zöldfűszereket leöblítjük, és felaprítjuk. A kapribogyót lecsöpögtetjük, és apróra vágjuk.
  4. A zöldfűszereknek és a kapribogyónak a felét belekeverjük a sajtkrémbe, a fokhagymát megtisztítjuk, és belereszeljük, sózzuk, borsozzuk. Jól összekeverjük.
  5. A paprikákat kivesszük a zacskóból, héjukat lehúzzuk, kicsumázzuk, a magjaikat kikaparjuk. Felkockázzuk a paprikahúst. Hozzákeverjük a zöldfűszerek és a felaprított kapribogyó másik felét és 1 ek olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk.
  6. Egy tálba lerétegezzük a krémsajttal, és hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek összeérjenek.
  7. Friss kenyérrel vagy péksüteménnyel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 38x38
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2122
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Olaszos krémsajt sült paprikával
Gonoszka1 428 recept

Reggelire készítettem el ezt a finomságot. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a sajtkrémeket és az olaszos ízeket.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...