r
Nosalty Logó

Olaszos krémsajt sült paprikával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Gonoszka1
Olaszos krémsajt sült paprikával
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

310
Kalória
10.1g
Fehérje
11.8g
Szénhidrátok
24.9g
Zsír
146.7g
Víz
33.4g
Koleszterin
3g
Rost
5.2g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 310 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1243 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 116 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1073.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    206 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    667 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    146.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    159 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    2121 micro
  • β-crypt
    604 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    235 micro
Összesen 310 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.4 g

Zsír

  • Összesen
    99.7 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4293.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    824 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    654 mg
  • Nátrium
    2669 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

Víz

  • Összesen
    587 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1001 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    636 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    98 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    295 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    98 micro
  • β-karotin
    8483 micro
  • β-crypt
    2416 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    939 micro
Összesen 1243 kcal
  • 5% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    401.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    250 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    794 micro
  • β-crypt
    226 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 116 kcal

Elkészítés

  1. A paprikákat megmossuk, és 200 fokra előmelegített sütőben sütőpapíron feketére sütjük. Ez kb. 30 perc. Ha megfeketedett a héjuk, akkor gyorsan kivesszük a sütőből, zacskóba tesszük, a zacskó száját bekötjük, és kb. 15 percig így hagyjuk, hogy a héja könnyen lejöjjön.
  2. Közben az elmorzsolt feta sajtot összekeverjük a natúr krémsajttal.
  3. A zöldfűszereket leöblítjük, és felaprítjuk. A kapribogyót lecsöpögtetjük, és apróra vágjuk.
  4. A zöldfűszereknek és a kapribogyónak a felét belekeverjük a sajtkrémbe, a fokhagymát megtisztítjuk, és belereszeljük, sózzuk, borsozzuk. Jól összekeverjük.
  5. A paprikákat kivesszük a zacskóból, héjukat lehúzzuk, kicsumázzuk, a magjaikat kikaparjuk. Felkockázzuk a paprikahúst. Hozzákeverjük a zöldfűszerek és a felaprított kapribogyó másik felét és 1 ek olívaolajat. Sózzuk, borsozzuk.
  6. Egy tálba lerétegezzük a krémsajttal, és hűtőbe tesszük pár órára, hogy az ízek összeérjenek.
  7. Friss kenyérrel vagy péksüteménnyel tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 perc
  • Főzés módja: hidegkonyha
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 38x38

Reggelire készítettem el ezt a finomságot. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a sajtkrémeket és az olaszos ízeket.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Rosanics Petra

Mennyei tojáskrém

Gyorsan és könnyen elkészíthető húsvéti fogás ez a tojáskrém, ami pont olyan krémes és légiesen könnyed, mint ahogy gyerekkorunkból emlékszünk rá! A majonézes torma és a tejföl ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!