Nutellás rizs csirkével
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
tamas1234
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 10% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
624
kcal
- 10% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
2491
kcal
- 10% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.4 g
Zsír
-
Összesen 22.2 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 658.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 142 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 66 mg
-
Foszfor 301 mg
-
Nátrium 115 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 80.7 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 106.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 62 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 159 micro
-
Kolin: 57 mg
-
Retinol - A vitamin: 61 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
624
kcal
- 10% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 89.7 g
Zsír
-
Összesen 88.9 g
-
Telített zsírsav 72 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 247 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2633.5 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 104 mg
-
Kálcium 568 mg
-
Vas 20 mg
-
Magnézium 263 mg
-
Foszfor 1203 mg
-
Nátrium 462 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 322.9 g
-
Cukor 108 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 425.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 248 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 33 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 635 micro
-
Kolin: 230 mg
-
Retinol - A vitamin: 244 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 32 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 20 micro
Összesen
2491
kcal
- 10% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.6 g
Zsír
-
Összesen 9.5 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 281.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 61 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 28 mg
-
Foszfor 129 mg
-
Nátrium 49 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34.5 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 45.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 27 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 68 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
267
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkemellet vágjuk apró kockára, és pirítsuk meg vajon. Adjunk hozzá kevés vizet és sót, és pároljuk puhára.
- A rizst bő, sós vízben főzzük ki.
- Kenjünk ki vajjal egy tepsit (nyugodtan használhatjuk a csirke levét is).
- Helyezzük el ismétlődve az alábbi rétegeket: rizs, csirkehús, nutella. A nutellát próbáljuk meg lehetőség szerint szétkenni (az elkészítés előtt ne hideg helyen tároljuk). A tetejére reszeljünk sajtot!
- Süssük addig, amíg a tetején a sajt kicsit megpirul.
- Fogyasszuk egészséggel!
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 5
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 1569
- Feltöltés dátuma: 2016. március 16.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
tamas1234
2 recept
A 2012-es Nutellás tészta receptem adta az ihletet, hogy más ételeket is kipróbáljak Nutellával.