Nutellás-banános puffancs
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Réthly Dávid
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
239
kcal
- 9% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
1429
kcal
- 9% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.4 g
Zsír
-
Összesen 8 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 60 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 466.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 85 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 30 mg
-
Foszfor 108 mg
-
Nátrium 223 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 32.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 102 micro
Összesen
239
kcal
- 9% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 44.7 g
Zsír
-
Összesen 48 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 360 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2801.6 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 103 mg
-
Kálcium 511 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 181 mg
-
Foszfor 649 mg
-
Nátrium 1335 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 203.9 g
-
Cukor 91 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 195.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 157 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 272 micro
-
Kolin: 350 mg
-
Retinol - A vitamin: 155 micro
-
α-karotin 12 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 612 micro
Összesen
1429
kcal
- 9% Fehérje
- 41% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.6 g
Zsír
-
Összesen 8.2 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 478.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 87 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 111 mg
-
Nátrium 228 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34.9 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 33.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 27 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 46 micro
-
Kolin: 60 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 105 micro
Összesen
244
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
- A kenyérszeleteket egy 7-8 cm átmérőjű formával kiszaggatjuk, a széleit kiszárítjuk, majd ledaráljuk. Jól jön majd a hétvégi rántott húshoz!:)
- Egy tálban elkeverjük a tojást, tejet, 1 ek cukrot, 1 tk fahéjat, majd a kör alakú kenyérszeleteket belemártjuk.
- A muffinformát kivajazzuk, majd a 6 darab kenyérszeletet óvatosan belenyomkodunk a formába.
- Egy banánt felkarikázunk, és mehet a kenyerek közepére 1-1 darab. A banánkarikákra kanalazzuk a nutellát, majd a maradék 6 darab kenyérkarikával bezárjuk a puffancsokat.
- A maradék cukrot és fahéjat elkeverjük, majd megszórjuk a puffancsokat, végül 180 fokos sütőben 20-25 percig sütjük.
- A sütőből kivéve 5 percet pihentetjük, majd óvatosan kiemeljük a formából, és fogyaszthatjuk is!
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 420
- Tegnapi nézettség: 7
- 7 napos nézettség: 23
- Össznézettség: 19183
- Feltöltés dátuma: 2020. március 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
Réthly Dávid
32 recept
Rákaptál a kenyérsütésre, és nem tudsz mit csinálni a maradék csomagolt toast kenyérrel? Szeretnél kevés hozzávalóból, gyorsan valami édeset? Akkor szerencséd van, mert ez a villámgyors maradékmentő nutellás-banános puffancs pont az ilyen helyzetekre lett kitalálva! Imádni fogod!