Narancsos májpástétom
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
SüniSüti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 8% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
291
kcal
- 8% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
1743
kcal
- 8% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.1 g
Zsír
-
Összesen 18.4 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 345 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 532 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 55 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 326 mg
-
Nátrium 76 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 180.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3438 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 17 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 40 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 613 micro
-
Kolin: 204 mg
-
Retinol - A vitamin: 3418 micro
-
α-karotin 14 micro
-
β-karotin 175 micro
-
β-crypt 97 micro
-
Likopin 40 micro
-
Lut-zea 70 micro
Összesen
291
kcal
- 8% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 108.4 g
Zsír
-
Összesen 110.6 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 47 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 32 g
-
Koleszterin 2070 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3191.9 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 331 mg
-
Kálcium 181 mg
-
Vas 55 mg
-
Magnézium 187 mg
-
Foszfor 1958 mg
-
Nátrium 457 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 77.8 g
-
Cukor 45 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 1080.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20627 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 100 micro
-
E vitamin: 14 mg
-
C vitamin: 241 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 95 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 11 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 60 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3676 micro
-
Kolin: 1223 mg
-
Retinol - A vitamin: 20508 micro
-
α-karotin 84 micro
-
β-karotin 1051 micro
-
β-crypt 584 micro
-
Likopin 240 micro
-
Lut-zea 417 micro
Összesen
1743
kcal
- 8% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.6 g
Zsír
-
Összesen 7.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 146 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 224.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 138 mg
-
Nátrium 32 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 76 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1451 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 258 micro
-
Kolin: 86 mg
-
Retinol - A vitamin: 1442 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 74 micro
-
β-crypt 41 micro
-
Likopin 17 micro
-
Lut-zea 29 micro
Összesen
122
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A kockákra vágott vöröshagymát egy kis zsiradékon megpirítjuk, mikor már üveges, hozzáadjuk az áttört fokhagymát is, és egy kicsit megfuttatjuk.
- Hozzáadjuk a májat, és kérget sütünk rá, de ne süssük készre, maradjon puha a közepe, ekkor öntsük fel narancslével, és fűszerezzük, majd főzzük puhára benne a májat, utána vegyük le a tűzről, kicsit hagyjuk állni, végül adjuk hozzá a vajat, és azzal együtt turmixoljuk le.
- Mikor szobahőmérsékletűre hűlt, tegyük hűtőbe. Hidegen, forró pirítóssal tálaljuk.
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 51
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 59
- Össznézettség: 3226
- Feltöltés dátuma: 2014. június 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
SüniSüti
80 recept
Ezt a finomságot rendszeresen készítem, ha átugrik hozzánk valaki látogatóba, és eddig mindenki imádta! A narancstól kap egy olyan frissítő aromát, hogy megunhatatlan, eteti magát!