r
Nosalty Logó

Narancsos csokitorta 3. - narancslekvárral

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Narancsos csokitorta 3. - narancslekvárral
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 645 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 2577 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 218 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    31.5 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    295 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    699.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    173 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    267 mg
  • Nátrium
    150 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.6 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    105.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    272 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    192 mg
  • Retinol - A vitamin:
    268 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    321 micro
Összesen 645 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.8 g

Zsír

  • Összesen
    126 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2797.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    117 mg
  • Kálcium
    693 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    293 mg
  • Foszfor
    1067 mg
  • Nátrium
    602 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    310.4 g
  • Cukor
    187 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    421.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1087 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    256 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    768 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1072 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1285 micro
Összesen 2577 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    235.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.1 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 218 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat kettéválasztjuk, a cukor 1/3-ával habosra keverjük a sárgáját, a 2/3-ával keményre verjük a fehérjét.
  2. A fehérjéhez hözzáöntjük a sárgáját, majd beleszitáljuk a lisztes kakaóport, és óvatosan összeforgatjuk.
  3. Kör alakú formában sütjük.
  4. A tejből, a keményítőből, a kakaóporból és a cukorból pudingot főzünk. Folpack-kal letakarjuk, ha kész, hogy ne bőrösödjön.
  5. Ha kihűlt a piskóta, 3 lapra vágjuk.
  6. A langyos pudingba belekeverjük az olvasztott csokit és a narancslekvárt.
  7. A habot felverjük.
  8. A pudingba belekeverjük a vízbe áztatott, majd felmelegített zselatint, majd a habot is beleforgatjuk.
  9. Betöltjük a tortát, az oldalát és a tetejét is körbekenjük krémmel, majd kakaóporral díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 18
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9758
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagymamám szülinapjára készült. Szereti a csokis dolgokat, és a Karácsonyra kapott narancslekvárt 3 nap alatt bepuszilta, úgyhogy gondoltam összekötöm a kettőt:).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...