r
Nosalty Logó

Mogyorós-nutellás sajttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Tenma94
Mogyorós-nutellás sajttorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 10% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 42% Zsír

Alap

Krém

Összesen 580 kcal
  • 10% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 42% Zsír

Alap

Krém

Összesen 2907 kcal
  • 10% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 42% Zsír

Alap

Krém

Összesen 421 kcal
  • 10% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 42% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    41.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    3.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 580 kcal
  • 10% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 42% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.9 g

Zsír

  • Összesen
    207.2 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    155 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1376.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    179 mg
  • Foszfor
    356 mg
  • Nátrium
    665 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    216 g
  • Cukor
    98 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    479 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    177 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    470 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 2907 kcal
  • 10% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 42% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    29.9 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    198.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    2.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 421 kcal

Elkészítés

Alap

  1. Egy 10 szeletes tortakarikát kibélelünk zsírpapírral.
  2. A háztartási kekszet ledarálva összekeverjük a kakaóporral és az olvasztott vajjal, majd a tortakarikába öntjük, és jól ellapogatjuk, ez lesz a sütemény alja.

Krém

  1. A mascarponét, a porcukorral, nutellával kihabosítjuk. A mogyorót megpirítjuk, és durvára törve a krémhez hozzákeverjük.
  2. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan összedolgozzuk a krémmel, rátöltjük a kekszalapra, szépen elsimítjuk, majd egy estére vagy egy fél napra a hűtőben pihenni hagyjuk.
  3. Pihentetés után kiszedjük a tortakarikából, és ízles szerint díszíthetjük tejszínhabbal, csokoládéreszelékkel, mogyoróval, keksszel. (Én a 2 dl felvert tejszínből vettem ki a díszítéshez.)
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1362
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Tenma94 4 recept

Végre itt a mogyoró szezon, így ideje kihasználni, és elkészítettem ezt a finomságot.

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...