r
Nosalty Logó

Medvehagyma pestós bavette

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Medvehagyma pestós bavette
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 1017 kcal
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 2034 kcal
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
Összesen 442 kcal
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.9 g

Zsír

  • Összesen
    65.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2950.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    906 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    705 mg
  • Nátrium
    1192 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    41 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    184 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    152 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 1017 kcal
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.8 g

Zsír

  • Összesen
    131 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5900.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    1812 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1411 mg
  • Nátrium
    2385 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    82 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    314 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    367 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    305 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 2034 kcal
  • 20% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.2 g

Zsír

  • Összesen
    28.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1282.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    394 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    307 mg
  • Nátrium
    518 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 442 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Bő sós vízben kifőzzük a bavette tésztát (al dente).
  2. Egy serpenyőben kisütjük a szalonnát pirosra, és egy tálban félrerakjuk.
  3. Adagonként készítjük el az ételt, a következő módon: egy serpenyőt kissé felforrósítunk, belerakunk 2 ek pestot, 30 másodpercig sütjük, hozzáadunk egy személyre elegendő tésztát, átforgatjuk, hozzáadunk egy személyre elegendő kisütött szalonnát, sózzuk-borsozzuk ízlés szerint,még egyszer átforgatjuk és kész, elzárjuk a tüzet. Ez összesen kb. 3 percet vesz igénybe adagonként.
  4. Egy tányérra öntjük, a tetejére reszelünk grana padano sajtot, és tálaljuk.
  • Sütés ideje: 3 perc
  • Receptkönyvben: 167
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 23719
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 16.

Ajánló

Ajánljuk, amikor nagyon gyorsan szeretnénk egyszerű, de mégsem szokásos ízeket tálalni a családnak. Négy főre az adagot egyszerűen csak duplázzuk. pH besorolás: közepesen savasít

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nem hagyott minket sokáig nyugodni a nemrég elkészített medvehagymás pestonk. Néhány nappal az elkészítése után, már alkalom is adódott a felhasználására. Ismét Mr Smith "dobott" össze egy kis egyszerű, de nagyon finom ételt. Ebben az ételben pont ez a szép, egyszerű, de mégis határozott, sajátos ízek jutnak érvényre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...