r
Nosalty Logó

Mascarponés-puncsos édesség

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Mascarponés-puncsos édesség
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1089 kcal
  • 10% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 4351 kcal
  • 10% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 257 kcal
  • 10% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    27.4 g

Zsír

  • Összesen
    64.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    326 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1058 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    309 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    363 mg
  • Nátrium
    298 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.9 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    391 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    371 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    232 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    342 micro
Összesen 1089 kcal
  • 10% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    109.4 g

Zsír

  • Összesen
    257 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    1302 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4232 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    1237 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    1450 mg
  • Nátrium
    1194 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    379.6 g
  • Cukor
    103 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    335.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1563 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    262 micro
  • K vitamin:
    127 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    265 micro
  • Kolin:
    1035 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1482 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    929 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1368 micro
Összesen 4351 kcal
  • 10% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    20 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 257 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Hat tojássárgáját öt kanál cukorral plusz margarinnal habosra keverjük.
  2. A lisztbe beletesszük a sütőpor és a vaníliás cukrot.
  3. A hat darab tojásfehérjét kemény habbá verjük.
  4. A lisztet összekeverjük a vajas cukorral, és belekeverjük a tojásfehérjét.
  5. Olajozott, lisztezett tepsibe tesszük a tésztát.
  6. Amascarponét összekeverjük egy kanál liszttel, egy kanál cukorral, és a tésztára tesszük, vizes késsel elsimítjuk rajta.
  7. Előmelegített sütőben megsütjük.
  8. Elkészítjük a pudingot.
  9. Ha kihűlt a tészta, rátesszük a pudingot.
  10. A tetejére a hozzávalókat tűzön elkészítjük, és a tetejére csak rácsepegtetjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 9153
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 25.

Ajánló

Ajánlom a puncs süti kedvelőinek.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy esős nap volt, szabadságon voltam, és emiatt valamivel el kellett töltenem az időt. Gondoltam sütök egy jó süteményt, ez egy saját recept.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...