r
Nosalty Logó

Mandarinos tápiókapuding cukormentesen

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Mandarinos tápiókapuding cukormentesen
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 1% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Mandarinszósz

Tápióka puding

Összesen 460 kcal
  • 1% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Mandarinszósz

Tápióka puding

Összesen 1381 kcal
  • 1% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Mandarinszósz

Tápióka puding

Összesen 115 kcal
  • 1% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-crypt
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    28.9 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    356 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.1 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    260.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    149 micro
  • β-karotin
    229 micro
  • β-crypt
    602 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 460 kcal
  • 1% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-crypt
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    86.7 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1068.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    259 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    239 mg
  • Foszfor
    480 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    159.2 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    780.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    151 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    123 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    448 micro
  • β-karotin
    688 micro
  • β-crypt
    1807 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    613 micro
Összesen 1381 kcal
  • 1% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-crypt
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    88.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    40 mg
  • Nátrium
    5 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    37 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    150 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 115 kcal

Hozzávalók

Mandarinszósz

Tápióka puding

Elkészítés

Mandarinszósz

  1. A meghámozott mandarinokat egy teflonlábasba tesszük, hozzáadjuk az édesítőt és a vaníliát. Ezután kb. 20-25 perc alatt sűrűre (lekvárszerűre) főzzük.
  2. A kimért tápiókagyöngyöt egy lábasba rakjuk, felöntjük a vízzel, és 20-25 percig állni hagyjuk, hogy teljesen megdagadjanak.
  3. Ezután hozzáadjuk a kókusztejet és a vaníliamagokat. A tápiókát addig főzzük, amíg teljesen átlátszóvá nem válnak. Ezt az állapotot kb. 15-20 perc alatt lehet elérni.
  4. Ezután húzzuk félre, és adjuk hozzá az édesítőt.
  5. Ha kihűlt, rakjuk poharakba, és hűtsük 1-2 órát.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 174
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 21221
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 04.

Ajánló

Kedvünkre variálhatjuk bármilyen szezonális gyümölccsel.

Receptkategóriák

Nagyon egyszerűen elkészíthető, egzotikus, bűnözés mentesen nassolható finomság! ;)

Hozzávalók

Mandarinszósz

Tápióka puding

Címlapról ajánljuk

A legfinomabb halas receptek 2024-ben

A magyar nem egy halas nemzet, pedig lehetősége és alkalma is lenne rá, hogy megannyi, akár hazai halból válogasson. Ennek ellenére azért van, amit szeretünk: lazac jöhet minden mennyiségben, de a rántott pontypatkó és természetesen a halászlé is trónbitorló, idén is. Lássuk a legfinomabb halrecepteket 2024-ben.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...