Málnás-ribizlis desszert
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Panno
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
- 7% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
362
kcal
- 7% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
1449
kcal
- 7% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
15.4g keksz64 kcal
-
0.1g málna0 kcal
-
38.4g banán22 kcal
-
0.3g vaníliás pudingpor1 kcal
-
42.6g tej24 kcal
-
2.6g cukor10 kcal
-
0g habtejszín0 kcal
-
0.7g habfixáló3 kcal
-
0g porcukor0 kcal
Összesen
124
kcal
- 7% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Foszfor
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.6 g
Zsír
-
Összesen 5.5 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 381.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 146 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 16 mg
-
Nátrium 198 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 67.5 g
-
Cukor 31 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 54.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 7 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 18 micro
-
β-karotin 19 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 16 micro
Összesen
362
kcal
- 7% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Foszfor
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.4 g
Zsír
-
Összesen 21.9 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1526.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 585 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 78 mg
-
Foszfor 64 mg
-
Nátrium 794 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 270.1 g
-
Cukor 124 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 217.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 10 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 25 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 58 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 72 micro
-
β-karotin 75 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 65 micro
Összesen
1449
kcal
- 7% Fehérje
- 50% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 40% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Foszfor
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.9 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 130.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 50 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 5 mg
-
Nátrium 68 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 18.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 6 micro
Összesen
124
kcal
Hozzávalók
-
0.5 l tej
-
3 ek cukor
-
0.5 ml habtejszín
Elkészítés
- Ribizlit lecsumázzuk, a málnával együtt megmossuk. A banánt felkarikázzuk.
- A pudingot a cukorral és tejjel megfőzzük. Sűrűn kevergetve langyosra hűtjük.
- Egy üvegtál aljára lerakunk egy sor kekszet. Ráöntjük a puding felét.
- Megszórjuk a gyümölcsökkel.
- Erre megint egy sor keksz jön, a maradék puding, banán, ribizli, málna (hagyjunk egy kicsit a tetejére is, banánból nem kell).
- Felverjük a tejszínt, ízesítjük vaníliás cukorral (akinek ez nem elég, tegyen még hozzá egy kis porcukrot).
- Végül befedjük vele az édességet. Pár órát pihentessük hűtőben, hogy a keksz megpuhuljon.
- Receptkönyvben: 13
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1350
- Feltöltés dátuma: 2013. július 14.
Ajánló
Ha poharakba rétegezzük (ekkor a kekszeket kicsit zúzzuk össze), munkásabb, de sokkal "előkelőbb" lesz a végeredmény.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Panno
63 recept
Férjem nagymamájának "specialitása", a családban mindenki csak pincs-pancsnak hívja. Már nekem is többször elkészítette a nagymama, így megpróbáltam reprodukálni. Közelébe sem ért az enyém...