r
Nosalty Logó

Málnás morzsasüti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Dőrike
Málnás morzsasüti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 453 kcal
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1813 kcal
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 178 kcal
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    305 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.9 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 453 kcal
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    22.9 g

Zsír

  • Összesen
    68.3 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1220.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    714 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    287 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    271.7 g
  • Cukor
    176 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    194.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    577 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    81 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    538 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    451 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    281 micro
Összesen 1813 kcal
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    120.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    12 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 178 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hőálló tál alját szórjuk ki a gyümölcsökkel.
  2. Készítsük el a pudingot a szokásos módon (a tej felét tűzre tesszük, a másikfelét elkeverjük a pudingporral és a cukorral, amivel végül besűrítjük).
  3. A még meleg pudingot a gyümölcsökre öntjük.
  4. A margarint serpenyőben megolvasztjuk, a cukorral és a liszttel morzsásra keverjük, és ezt egyenletesen rászórjuk a puding tetejére.
  5. Előmelegített sütőben addit sütjük, amíg a teteje meg nem pirul.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 15x30
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 125
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8106
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Málnás morzsasüti
Dőrike 4 recept

Ezt a receptet a Nők Lapja egyik számában olvastam kicsit másképp. Tetszett, mert sokféleképpen lehet variálni. Gyors és egyszerű.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...