r
Nosalty Logó

Málnahabos brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szofika
Málnahabos brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 2% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A brownie-hoz

A málnahabhoz

Összesen 1852 kcal
  • 2% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A brownie-hoz

A málnahabhoz

Összesen 3704 kcal
  • 2% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A brownie-hoz

A málnahabhoz

Összesen 284 kcal
  • 2% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    92.6 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    324 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    850.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    342 mg
  • Nátrium
    129 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    249 g
  • Cukor
    184 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    289.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    683 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    135 mg
  • Retinol - A vitamin:
    666 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    176 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    381 micro
Összesen 1852 kcal
  • 2% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    28.8 g

Zsír

  • Összesen
    185.2 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    648 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1700.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    415 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    270 mg
  • Foszfor
    684 mg
  • Nátrium
    258 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    498 g
  • Cukor
    368 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    579.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1365 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    111 mg
  • D vitamin:
    97 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    270 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1333 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    352 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    762 micro
Összesen 3704 kcal
  • 2% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    130.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 284 kcal

Hozzávalók

A brownie-hoz

A málnahabhoz

Elkészítés

A brownie-hoz

  1. A tojást a cukorral keverjük habosra.
  2. A vajat a csokival mikróban olvasszuk meg, keverjük simára.
  3. Adjuk a csokis keveréket a tojásoshoz, keverjük hozzá a lisztet is.
  4. Szilikonos mini muffinformába vagy papírral kibélelt fém muffinsütőbe kanalazzuk a masszát, mindegyik süti tetejére nyomjunk 1 szem málnát, és 170 fokra előmelegített sütőben 18-20 perc alatt süssük készre.
  5. A tejszínt kezdjük el felverni, mikor keményszik, adjuk hozzá a porcukrot és a maradék málnát.
  6. Egy pohárban rétegezzük le a desszertet: brownie darabkák, málnahab, esetleg pici málnalekvár.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2530
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Málnahabos brownie
Szofika 104 recept

Brownie,málna, hab... Nyammm. Igazi kalóriabomba ez, de néha napján azért megengedhető és megbocsátható az ilyesmi.:)

Hozzávalók

A brownie-hoz

A málnahabhoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...