Majorannás-hagymás sült hús
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Lindus89
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
446
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
1784
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 54.2 g
Zsír
-
Összesen 20.9 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 160 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 861.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 67 mg
-
Kálcium 36 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 68 mg
-
Foszfor 562 mg
-
Nátrium 122 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.2 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 281.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 53 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 148 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
446
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 216.8 g
Zsír
-
Összesen 83.6 g
-
Telített zsírsav 28 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 65 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 20 g
-
Koleszterin 640 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3447.7 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 267 mg
-
Kálcium 146 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 272 mg
-
Foszfor 2250 mg
-
Nátrium 488 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.9 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 1127 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 210 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 56 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 59 micro
-
Kolin: 592 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 12 micro
Összesen
1784
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.6 g
Zsír
-
Összesen 5.6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 43 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 231.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 151 mg
-
Nátrium 33 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 75.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
119
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A húst ujjnyi vastagságúra felszeleteljük.
- A hagymát megpucoljuk, és felkarikázzuk.
- A húsok mindkét oldalát befűszerezzük sóval, borssal.
- Egy közepes méretű tepsibe fektetjük a húsokat, majd megszórjuk őket majorannával (3-4 marékkal).
- A hagymakarikákat eloszlatjuk a húsok tetején.
- 1,5 dl vizet öntünk alá, alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőbe tesszük. Így pároljuk 50 percig. Majd utána levesszük a folpack-ot, és további 10-15 percig pirítjuk a hús mindkét felét.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 107
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 10002
- Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Lindus89
16 recept
Nagyon szeretjük ezt az egyszerű és gyors receptet, mert akármilyen hússal elkészíthetjük.