Majdnem vasalt csirkecomb
- 16% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
167g csirkecomb185 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
- 16% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
1000g csirkecomb1113 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
- 16% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
100g csirkecomb111 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
- 16% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.2 g
Zsír
-
Összesen 13.8 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 81 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 248.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 134 mg
-
Nátrium 73 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 58.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 24 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 36 mg
-
Retinol - A vitamin: 24 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 79 micro
- 16% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 85.1 g
Zsír
-
Összesen 82.9 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 34 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 484 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1493.6 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 94 mg
-
Kálcium 47 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 99 mg
-
Foszfor 806 mg
-
Nátrium 437 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 350 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 146 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 216 mg
-
Retinol - A vitamin: 146 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 473 micro
- 16% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.5 g
Zsír
-
Összesen 8.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 48 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 149.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 5 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 81 mg
-
Nátrium 44 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 35 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 47 micro
Hozzávalók
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
fűszerpaprika ízlés szerint
Elkészítés
- A kontakt grillt előmelegítjük.
- A húst sózzuk, borsozzuk, meghintjük pirospaprikával.
- A már forró grillben pirosra sütjük.
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 33
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 7950
- Feltöltés dátuma: 2013. január 30.
Ajánló
A csirkecomb ebben az esetben nagyon jó választás, mert nem kell még vékonyan sem beolajozni, saját zsírjában sül meg.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Szóval az úgy kezdődött, hogy felmérést tartottam a mélyhűtőben, és összetalálkoztam egy nagy csomag csirkecombfilével. Persze hogy nem emlékeztem, mihez vettem? Aztán itt a NoSaltyn aktiválva lett egy recept, vasalt csirkecomb néven. Mi az, hogy vasalt és a kedvenc alapanyagomból? Ráadásul ott van már a fagyasztóban, most már nem is érdekel, mi volt az eredeti cél vele. Aztán a lánykám lebetegedett, és tyúkhúslevest kellett főzzek, amit nem lehet csak úgy összecsapni, meg kell adni a módját, hogy kiérdemelje azt a nevet. Tehát a leves már főtt, utána elkezdtem a borsófőzeléket, mert nálunk a körettel kell kezdeni. Ha a feltétet készítem el előbb, akkor annak már hűlt helye, mire kész a főzelék. A húst kellett volna már sütni, mert az ember meg már itt körözött az edények felett, mint a keselyű, lesve, hogy mire lehet lecsapni. Hát így került elő a kontakt grill, mert abban pillanatok alatt elkészült ez a finomság! Sült is, vasalt is (az én grillem legalábbis dögnehéz, beillik vasalónak), és még zsiradék sem kellett hozzá.