r
Nosalty Logó

Magyaros nyúlgulyás ahogy Ancsi készíti

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Ancsi :)
Magyaros nyúlgulyás ahogy Ancsi készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 383 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1535 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 40 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    18.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1462.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    332 mg
  • Nátrium
    911 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    831.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    677 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    215 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2533 micro
  • β-karotin
    6856 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3588 micro
  • Lut-zea
    995 micro
Összesen 383 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    96 g

Zsír

  • Összesen
    74.4 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    271 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5848.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    447 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    299 mg
  • Foszfor
    1327 mg
  • Nátrium
    3645 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.1 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    3324.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2706 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    29 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    247 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    860 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    378 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    10131 micro
  • β-karotin
    27422 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    14353 micro
  • Lut-zea
    3979 micro
Összesen 1535 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    153.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    35 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    87.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    266 micro
  • β-karotin
    721 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    378 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 40 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hagymát zsiradékon dinsztelni kezdjük, a nyúlhúst is a lábasba öntjük, pici kérget pirítunk neki, pirospaprikával meghintjük, majd annyi vízzel felöntjük, hogy épp ellepje.
  2. Apróra vágjuk a paradicsomot és a paprikát, és azt is hozzáadjuk, valamint sűrített paradicsommal, sóval, borssal, köménnyel, ételízesítővel fűszerezzük, és pörköltet főzünk belőle.
  3. Közben a zellerszárat, sárgarépát, fehérrépát, burgonyát megpucoljuk, és feltesszük főzni, a levest ízesíthetjük leveskockával, sóval, borssal, babérlevéllel és petrezselyemmel.
  4. Ha elkészült a pörköltünk, hozzákeverjük a leveshez, és még egyet forralunk rajta. Friss petrezselyemmel, tejföllel is tálalhatjuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 7590
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ancsi :) 22 recept

Ha tehetjük, vásároljunk levesünkhöz friss pecsenyenyúl apró húst. De természetesen más hússal is elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...