r
Nosalty Logó

Magyaros bundában sült csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Andi80_
Magyaros bundában sült csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1759 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 7037 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    160 g

Zsír

  • Összesen
    106.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    583 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2386 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    1537 mg
  • Nátrium
    354 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    521.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    630 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 1759 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    640 g

Zsír

  • Összesen
    427.3 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    181 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    139 g
  • Koleszterin
    2331 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9544.2 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    699 mg
  • Kálcium
    417 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    825 mg
  • Foszfor
    6149 mg
  • Nátrium
    1416 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    2087.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    398 micro
  • B6 vitamin:
    22 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    156 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    106 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    261 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    334 micro
  • Kolin:
    2518 mg
  • Retinol - A vitamin:
    398 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    514 micro
Összesen 7037 kcal
  • 20% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    278.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 206 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket alaposan megmossuk, vékonyra klopfoljuk, és besózzuk. Amíg a bundát elkészítjük, hagyjuk állni.
  2. A bundához egy tálkában a liszthez adjuk a fűszerkeveréket, a csipet sót, a szezámmagot, majd beleütjük a tojásokat, és kevergetés mellett folyamatosan adagoljuk a tejet, hogy csomómentes, sűrű masszát kapjunk.
  3. A melleket megforgatjuk egy kis lisztben, majd a masszában, és forró olajban kb. 7 perc alatt aranybarnára sütjük mindkét oldalukat. Papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 458
  • Tegnapi nézettség: 72
  • 7 napos nézettség: 653
  • Össznézettség: 110116
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 14.

Ajánló

Rizibizivel vagy krumplipürével tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Magyaros bundában sült csirkemell
Andi80_ 380 recept

Vendégvárás alkalmával készült az egyik hétvégén. Nagyon puha, omlós a bunda és benne a hús is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...