r
Nosalty Logó

Linzer 5.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
erica78
Linzer 5.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A ragasztáshoz és a hintéshez

Összesen 1207 kcal
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A ragasztáshoz és a hintéshez

Összesen 4822 kcal
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A ragasztáshoz és a hintéshez

Összesen 435 kcal
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    52.5 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1073 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    261 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    461 mg
  • Nátrium
    269 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    167.2 g
  • Cukor
    66 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 1207 kcal
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59 g

Zsír

  • Összesen
    210.2 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    370 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4292.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    1042 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    124 mg
  • Foszfor
    1845 mg
  • Nátrium
    1075 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    668.8 g
  • Cukor
    265 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    127.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    244 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    304 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    333 micro
Összesen 4822 kcal
  • 6% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    386.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    97 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.2 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 435 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A ragasztáshoz és a hintéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A hozzávalókat összegyúrjuk.
  2. Kinyújtjuk lisztes deszkán, és kiszaggatjuk belőle a köröket.
  3. Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
  4. Bármilyen lekvárral megkenjük, tetejüket porcukorral meghintjük és kész.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 303
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 19
  • Össznézettség: 53856
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Linzer 5.
erica78 4 recept

Finom aprósüti. Én a közepét kisebb pogácsa-szaggatóval lyukasztottam ki.

Hozzávalók

A tésztához

A ragasztáshoz és a hintéshez

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...