r
Nosalty Logó

Lekváros batyu Marlon konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Lekváros batyu Marlon konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1983 kcal
  • 5% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 5950 kcal
  • 5% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 369 kcal
  • 5% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    23.7 g

Zsír

  • Összesen
    62.4 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    273 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1304.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    251 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    515 mg
  • Nátrium
    400 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    328.9 g
  • Cukor
    153 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    97.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    536 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    527 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 1983 kcal
  • 5% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    71.1 g

Zsír

  • Összesen
    187.2 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    819 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3912.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    206 mg
  • Kálcium
    752 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    189 mg
  • Foszfor
    1545 mg
  • Nátrium
    1199 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    986.7 g
  • Cukor
    459 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    292.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1609 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    410 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1582 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    331 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    559 micro
Összesen 5950 kcal
  • 5% Fehérje
  • 64% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    241.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    96 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 369 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Összekeverjük a hozzávalókat (a felsoroltak közül mindet a lekvár kivételével) - könnyen gyúrható tésztát kapunk.
  2. A tésztát kinyújtjuk 0,5 cm vastagra, felkockázzuk kb 8×8 cm-es négyszögekre.
  3. Szabadon választott lekvárt teszünk mindegyik négyszögletű tésztára. Majd összehajtjuk négy sarkánál, és batyut formázunk. A széleit jól összecsipkedjük, összedolgozzuk. Vizes ujjal könnyebben összedolgozzuk az illesztéseket.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsire pakoljuk a batyukat, majd 180 fokon pirulásig sütjük.
  5. Porcukrozva tálaljuk. Csokiöntettel és banánkarikákkal megspécizhetjük :-D
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 79
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 10950
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barátaimhoz mentem vacsorára, gondoltam, gyorsan összedobok előtte valamit... ez lett belőle :D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...