r
Nosalty Logó

A legegyszerűbb Spaghetti alla Carbonara

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
A legegyszerűbb Spaghetti alla Carbonara
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 779 kcal
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3114 kcal
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 321 kcal
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.7 g

Zsír

  • Összesen
    28.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1505.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    204 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    502 mg
  • Nátrium
    599 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    187 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    266 micro
Összesen 779 kcal
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    134.7 g

Zsír

  • Összesen
    112.7 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    886 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6022.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    427 mg
  • Kálcium
    817 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    336 mg
  • Foszfor
    2007 mg
  • Nátrium
    2394 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    376.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    305.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    435 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    200 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1279 micro
  • Kolin:
    748 mg
  • Retinol - A vitamin:
    432 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1064 micro
Összesen 3114 kcal
  • 15% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    620.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    247 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 321 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forró, sós vízben kifőzzük a tésztát.
  2. Amíg a tészta fő, kevés olajon megpirítjuk a bacont.
  3. A tésztát leszűrjük, majd visszarakjuk a tűzre egy edényben, és összekeverjük a baconnel. Még mindig nem vesszük le a tűzről. Ráütjük az egész tojásokat, és összekavarjuk, ha a tojás összeállt a tésztán, levesszük a tűzről, és összekeverjük ízlés szerint reszelt parmezán sajttal.
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 882
  • Tegnapi nézettség: 19
  • 7 napos nézettség: 155
  • Össznézettség: 503305
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A receptet Olaszországban tanultam, ahol azt mondták, ez az eredeti, és amit eddig olvastam, felejtsem el. Igaz is, ugyanis az olaszok sokkal egyszerűbben és gyorsabban főznek, mint gondolnánk:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...