r
Nosalty Logó

Kolbászos tarhonya

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Andi80_
Kolbászos tarhonya
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 699 kcal
  • 15% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2794 kcal
  • 15% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 380 kcal
  • 15% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25 g

Zsír

  • Összesen
    23.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2156.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    243 mg
  • Nátrium
    1712 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    185 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    313 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    569 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    648 micro
Összesen 699 kcal
  • 15% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.9 g

Zsír

  • Összesen
    94.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8624.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    316 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    288 mg
  • Foszfor
    971 mg
  • Nátrium
    6848 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    378.8 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    89 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    189 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    740 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1253 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2274 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2592 micro
Összesen 2794 kcal
  • 15% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1171.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    930 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    170 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    309 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 380 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászt felkarikázzuk és az olajon pár perc alatt megpirítjuk.
  2. Kivesszük az edényből a kolbászkákat és ugyanazon az olajon barnára pirítjuk a tarhonyát.
  3. Felöntjük vízzel, fűszerezzük, belerakjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjét és fedő alatt puhára főzzük. (Gyakran megkavarjuk és ha még szükséges, pótoljuk a vizet.)
  4. Ha puha a tarhonya, beleforgatjuk a kolbászt.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 251
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 113
  • Össznézettség: 40337
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kolbászos tarhonya
Andi80_ 380 recept

A tarhonyás hús gyakori szereplő az étlapunkon, ez adta az ötletet, hogy a hűtőben várakozó kolbászt ily módon használjam fel. Gyors, egyszerű és finom étel. Fél óra alatt elkészül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...