r
Nosalty Logó

Kolbászhússal-zöldségekkel töltött gömbcukkini

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Kolbászhússal-zöldségekkel töltött gömbcukkini
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 550 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1099 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 82 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.2 g

Zsír

  • Összesen
    28.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    165 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1018.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    503 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    474.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    87 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    126 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    676 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    4584 micro
Összesen 550 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.4 g

Zsír

  • Összesen
    57.3 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    331 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2037.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    341 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    219 mg
  • Foszfor
    1005 mg
  • Nátrium
    391 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    949.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    175 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    251 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    229 micro
  • Kolin:
    375 mg
  • Retinol - A vitamin:
    150 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    1352 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    9169 micro
Összesen 1099 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    153 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    97 micro
  • Lut-zea
    689 micro
Összesen 82 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit előfőzzük. A cukkinit 10 percig főzzük a forrástól számítva.
  2. A cukkini sapkáját levágjuk, a magját eltávolítjuk.
  3. Elkészítjük a ragut. A zöldségeket aprítjuk, összekeverjük a darált hússal és a tojással. Betöltjük a cukkiniba.
  4. Egy nagy serpenyőbe olajat locsolunk, berakjuk a cukkinit, mellé a krumplit. Berakjuk a 200 C fokra előmelegített sütőbe.
  5. Lereszeljük a sajtokat.
  6. 45 perc után rászórjuk a sajtot, megfordítjuk a krumplikat, visszatesszük. 15 perc után átállítjuk grill fokozatra.
  7. Tálaláskor félbevágjuk a cukkinit, a tányérra rakjuk, szedünk mellé 2 db krumplit, rakunk rá petrezselymet.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 5
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 531
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A piacon még egyszer sem láttam gömbcukkinit, a kertünkben azonban termett egy szép nagy példány. Egyértelmű volt, hogy nem leves lesz belőle, hanem megtöltöm.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...