Key lime pie 2.
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Lilian
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 7% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
1162
kcal
- 7% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.5 g
Zsír
-
Összesen 45.7 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 337 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1549.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 41 mg
-
Kálcium 474 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 50 mg
-
Foszfor 512 mg
-
Nátrium 468 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 165.8 g
-
Cukor 124 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 131.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 404 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 18 mg
-
D vitamin: 59 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 50 micro
-
Kolin: 319 mg
-
Retinol - A vitamin: 398 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 79 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 304 micro
Összesen
1162
kcal
- 7% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 102.1 g
Zsír
-
Összesen 182.8 g
-
Telített zsírsav 106 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 50 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 1349 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6199.4 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 165 mg
-
Kálcium 1895 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 202 mg
-
Foszfor 2049 mg
-
Nátrium 1873 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 663.2 g
-
Cukor 498 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 526.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1615 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 71 mg
-
D vitamin: 234 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 201 micro
-
Kolin: 1276 mg
-
Retinol - A vitamin: 1590 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 317 micro
-
β-crypt 23 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1218 micro
Összesen
4646
kcal
- 7% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 36% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.6 g
Zsír
-
Összesen 11.9 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 88 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 403.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 123 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 133 mg
-
Nátrium 122 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 43.2 g
-
Cukor 32 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 34.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 105 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 83 mg
-
Retinol - A vitamin: 104 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 21 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 79 micro
Összesen
303
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A kekszalaphoz
- A sütőt előmelegítjük. A formát kivajazzuk. A kekszet szétmorzsoljuk, vagy teljesen ledaráljuk (könnyebben formázható majd). A vajat megolvasztjuk, és összegyúrjuk a morzsával. A masszát a formába tesszük, ellapítjuk, és 3 cm magas peremet készítünk neki. A sütőben (középen) 8 percig sütjük.
- A tojásokat szétváIasztjuk. A tojássárgáját, a sűrített tejet, a zöIdcitromhéjat és a kicsavart lét elkeverjük. A masszát a formába töltjük, és a sütőben (középen) 15 percig sütjük.
- A tojásfehérjét 1/2 tk sóval gőz felett kemény habbá verjük. A cukrot kevergetés közben lassan beleszórjuk, és tovább keverjük, míg a tojáshab fényes nem lesz, és a cukor fel nem oldódott.
- A tojáshabot lazán elosztjuk az elősütött krémen, úgy, hogy 2 cm-es peremet szabadon hagyunk. Ugyanazon a hőfokon 20 percig tovább sütjük, majd hűIni hagyjuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 26
- Sütés ideje: 45 perc
- Receptkönyvben: 58
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 12120
- Feltöltés dátuma: 2010. április 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
Lilian
18 recept
A kezdeti konyhai próbálkozásaim elsősorban desszertek formájában születtek, és ehhez persze receptkönyvek kellettek. A Könnyen, gyorsan, finomat sorozatból több muffinos és amerikai sütis rész megvan. Ezt a receptet is ott találtam. Kicsit változtattam a mennyiségeken, hogy ne legyen annyira tömény.