r
Nosalty Logó

Kevert gyümölcsös paleo süti

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
helly77
Kevert gyümölcsös paleo süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 535 kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2137 kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 86 kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    15.8 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    696.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    360 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.7 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    410.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    117 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    572 micro
Összesen 535 kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    63.2 g

Zsír

  • Összesen
    40 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2784.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    377 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    417 mg
  • Foszfor
    1440 mg
  • Nátrium
    391 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    406.9 g
  • Cukor
    209 mg
  • Élelmi rost
    54 mg

VÍZ

  • Összesen
    1643 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    432 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    98 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    266 micro
  • Kolin:
    848 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    470 micro
  • β-crypt
    108 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2288 micro
Összesen 2137 kcal
  • 3% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    2.6 g

Zsír

  • Összesen
    1.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    112.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 86 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Meghámozzuk az almát, a körtét, lereszeljük a nagy lyukú reszelőn. A banánt villával összenyomkodjuk. A cseresznyét megmossuk és kimagozzuk.
  2. Ha valaki nem szereti a "vizes" sütit, akkor jól nyomkodja ki az alma levét.
  3. Ehhez hozzáadjuk a többi hozzávalót, és kézzel jól elkeverjük.
  4. A tojásfehérjét lehet külön is felverni, én most elfelejtettem felverni.
  5. Annyi lisztet adjunk hozzá, hogy összeálljon a massza.
  6. 180 fokon előmelegített sütőben megsütjük, kb. 30-40 percig. Tűpróbával ellenőrizzük!
  7. Ha megsült a süti, hagyjuk picit hűlni, kb 10 percig, utána tegyük ki rácsra hűlni!!!
  8. Ha kihűlt, vágjuk fel és tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 144
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 21337
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kevert gyümölcsös paleo süti
helly77 42 recept

Édességgel szerettem volna meglepni páromat, de csak valami egyszerűt akartam, és itthon csak gyümölcs volt. Ez lett belőle. Sikere volt! Nagyon finom, és a legjobb benne, bármilyen gyümölccsel el lehet készíteni, illetve kókuszliszttel vagy mandulaliszttel vagy... ami van otthon! Lehet egy picit "vizes" a süti, ha nem nyomkodtuk ki az alma levét, de én így szeretem!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...