r
Nosalty Logó

Kecskesajtos-aszaltparadicsomos-rukkolás szendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Frico
Kecskesajtos-aszaltparadicsomos-rukkolás szendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír

hozzávalók a szószhoz

hozzávalók a szendvicshez

Összesen 495 kcal
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír

hozzávalók a szószhoz

hozzávalók a szendvicshez

Összesen 1489 kcal
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír

hozzávalók a szószhoz

hozzávalók a szendvicshez

Összesen 266 kcal
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    21.3 g

Zsír

  • Összesen
    20.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1452.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    292 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    338 mg
  • Nátrium
    684 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.9 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    117 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    8262 micro
  • Lut-zea
    773 micro
Összesen 495 kcal
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    64 g

Zsír

  • Összesen
    60.3 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4358.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    877 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    292 mg
  • Foszfor
    1013 mg
  • Nátrium
    2052 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    179.7 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    231.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    507 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    84 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    350 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    409 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    934 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    24787 micro
  • Lut-zea
    2320 micro
Összesen 1489 kcal
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    778.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    366 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    167 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4426 micro
  • Lut-zea
    414 micro
Összesen 266 kcal
  • Nosalty kipróbálta
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

hozzávalók a szószhoz

hozzávalók a szendvicshez

Elkészítés

hozzávalók a szószhoz

  1. A szósz hozzávalóit egy tálkába öntjük, és teljesen simára kikeverjük.
  2. A bagettet félbevágjuk, majd harmadoljuk, és grillserpenyőben megpirítjuk.
  3. Alufóliából egy kis tálcát csinálunk, a serpenyőbe tesszük, majd rápakoljuk a kb.1cm vastag sajtszeleteket, és megolvasztjuk/megpirítjuk. A kecskesajt lágy, enyhe ízvilágával karakteres ízt ad a szendvicsnek.
  4. A szendvicsek egyik felét megkenjük a szósszal, erre jön egy jó adag rukkola, valamint a felszeletelt aszalt paradicsom. Végül rátesszük a sajtszeleteinket, illetve a szendvics tetejét, és már fogyaszthatjuk is.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8210
  • Feltöltés dátuma: 2018. június 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A 100% kecsketejből készült kecskesajttól egyáltalán nem kell tartani. Különlegessége, hogy bár karakteres, azonban mégis lágy, és enyhe ízű, így tökéletesen passzol a szendvics többi összetevőjével.

Hozzávalók

hozzávalók a szószhoz

hozzávalók a szendvicshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...