r
Nosalty Logó

Kecskesajtos-aszaltparadicsomos-rukkolás szendvics

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Frico
Kecskesajtos-aszaltparadicsomos-rukkolás szendvics
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

hozzávalók a szószhoz

hozzávalók a szendvicshez

495
Kalória
21.3g
Fehérje
59.9g
Szénhidrátok
20.1g
Zsír
77.2g
Víz
27.6g
Koleszterin
7.1g
Rost
13.6g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír

hozzávalók a szószhoz

hozzávalók a szendvicshez

Összesen 495 kcal
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír

hozzávalók a szószhoz

hozzávalók a szendvicshez

Összesen 1489 kcal
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír

hozzávalók a szószhoz

hozzávalók a szendvicshez

Összesen 266 kcal
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    21.3 g

Zsír

  • Összesen
    20.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1452.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    292 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    338 mg
  • Nátrium
    684 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.9 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    77.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    117 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    8262 micro
  • Lut-zea
    773 micro
Összesen 495 kcal
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    64 g

Zsír

  • Összesen
    60.3 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4358.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    877 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    292 mg
  • Foszfor
    1013 mg
  • Nátrium
    2052 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    179.7 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

Víz

  • Összesen
    231.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    507 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    84 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    350 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    409 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    934 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    24787 micro
  • Lut-zea
    2320 micro
Összesen 1489 kcal
  • 12% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    778.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    366 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    41.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    167 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4426 micro
  • Lut-zea
    414 micro
Összesen 266 kcal

Elkészítés

hozzávalók a szószhoz

  1. A szósz hozzávalóit egy tálkába öntjük, és teljesen simára kikeverjük.
  2. A bagettet félbevágjuk, majd harmadoljuk, és grillserpenyőben megpirítjuk.
  3. Alufóliából egy kis tálcát csinálunk, a serpenyőbe tesszük, majd rápakoljuk a kb.1cm vastag sajtszeleteket, és megolvasztjuk/megpirítjuk. A kecskesajt lágy, enyhe ízvilágával karakteres ízt ad a szendvicsnek.
  4. A szendvicsek egyik felét megkenjük a szósszal, erre jön egy jó adag rukkola, valamint a felszeletelt aszalt paradicsom. Végül rátesszük a sajtszeleteinket, illetve a szendvics tetejét, és már fogyaszthatjuk is.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 10 perc

A 100% kecsketejből készült kecskesajttól egyáltalán nem kell tartani. Különlegessége, hogy bár karakteres, azonban mégis lágy, és enyhe ízű, így tökéletesen passzol a szendvics többi összetevőjével.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!