Kapros burgonyaleves
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Vica
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 3% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
185
kcal
- 3% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
740
kcal
- 3% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.5 g
Zsír
-
Összesen 9.8 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 211.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 62 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 95 mg
-
Nátrium 21 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 111.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 62 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 61 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
185
kcal
- 3% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.1 g
Zsír
-
Összesen 39.2 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 118 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 846.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 249 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 110 mg
-
Foszfor 382 mg
-
Nátrium 85 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 86.3 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 446.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 248 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 76 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 72 micro
-
Kolin: 85 mg
-
Retinol - A vitamin: 242 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 54 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 44 micro
Összesen
740
kcal
- 3% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2 g
Zsír
-
Összesen 5.5 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 16 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 118.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 35 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 53 mg
-
Nátrium 12 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 62.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 34 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 6 micro
Összesen
103
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A burgonyát apró kockákra vágjuk, és sós vízben megfőzzük.
- Beleszórjuk az apróra vágott kaprot.
- Majd a végén a levest tejfölös habarással sűrítjük.
- Ízlés szerint ecettel ízesítjük.
- Receptkönyvben: 29
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 13
- Össznézettség: 12618
- Feltöltés dátuma: 2010. március 30.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Vica
37 recept
Hidegen és melegen is nagyon finom.