r
Nosalty Logó

Kakaókrémes piskótatekercs Kyngától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kakaókrémes piskótatekercs Kyngától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Piskótához

Krémhez

Összesen 673 kcal
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Piskótához

Krémhez

Összesen 3364 kcal
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Piskótához

Krémhez

Összesen 258 kcal
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14 g

Zsír

  • Összesen
    41.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    252 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    503.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    173 mg
  • Nátrium
    139 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.3 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    436 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    416 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    245 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    347 micro
Összesen 673 kcal
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.1 g

Zsír

  • Összesen
    207.4 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    1261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2515.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    683 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    867 mg
  • Nátrium
    697 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    296.3 g
  • Cukor
    144 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    311.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2180 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    189 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    1035 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2078 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1224 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1734 micro
Összesen 3364 kcal
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    192.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    167 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    159 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 258 kcal

Hozzávalók

Piskótához

Krémhez

Elkészítés

Piskótához

  1. A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk (sütőpapírral bélelt tepsiben fogjuk kisütni).
  2. Mikor kisült, a sütőpapírral és egy nedves konyharuhával együtt feltekerjük, és megvárjuk, míg kihűl.

Krémhez

  1. Sűrű pudingot főzünk, és mikor kihűlt, belekeverjük a margarint.
  2. Megtöltjük a krémmel a piskótát.
  3. Csokiforgáccsal vagy bármi mással díszíthetjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 4516
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon egyszerű és finom is!

Hozzávalók

Piskótához

Krémhez

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...