Joghurtos ropi 2. -fokhagymás
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Cherrie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 7% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 15% Zsír
A tésztához
-
60g rétesliszt218 kcal
-
11g tojás14 kcal
-
40g joghurt24 kcal
-
20g margarin143 kcal
-
1g fokhagyma2 kcal
-
0g só0 kcal
A tetejére
Összesen
423
kcal
- 7% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 10.4 g
Zsír
-
Összesen 20.6 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 77 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 341.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 28 mg
-
Kálcium 84 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 153 mg
-
Nátrium 48 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 48.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 61.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 206 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 72 mg
-
Retinol - A vitamin: 195 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 124 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 108 micro
Összesen
423
kcal
- 7% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 51.8 g
Zsír
-
Összesen 102.9 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 46 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 29 g
-
Koleszterin 386 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1708.6 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 139 mg
-
Kálcium 422 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 131 mg
-
Foszfor 763 mg
-
Nátrium 239 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 243.1 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 305.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1028 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 83 micro
-
K vitamin: 95 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 145 micro
-
Kolin: 361 mg
-
Retinol - A vitamin: 977 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 621 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 542 micro
Összesen
2117
kcal
- 7% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 7.2 g
Zsír
-
Összesen 14.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 236.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 58 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 106 mg
-
Nátrium 33 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 33.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 42.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 142 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 20 micro
-
Kolin: 50 mg
-
Retinol - A vitamin: 135 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 86 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 75 micro
Összesen
294
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A tésztához
- A margarint mikróban megolvasztjuk, belekeverjük a zúzott fokhagymát, 1 egész tojást és a joghurtot.
- A liszthez hozzáadjuk a joghurtos keveréket némi só kíséretében, és nyújtható tésztává gyúrjuk. Fontos megkóstolni még nyersen, mert a joghurt miatt szinte nyeli a sót.
- A sütőt előmelegítjük.
- A tésztát vékonyra kinyújtjuk, és pizzaszeletelővel vékony csíkokra vágjuk. Ezeket sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, lekenjük a maradék 1 tojással, és megszórjuk szezámmaggal (sóval is, ha még igényli).
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 306
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 29088
- Feltöltés dátuma: 2010. március 09.
Receptjellemzők
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Cherrie
9 recept
Ebéd után egy kis ropogtatnivalóra vágytunk... =)