r
Nosalty Logó

Joghurtos mediterrán tésztasaláta

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Gyergyák Marcsi
Joghurtos mediterrán tésztasaláta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 495 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1976 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 87 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    29.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1448.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    301 mg
  • Nátrium
    824 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    337.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    102 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    217 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    79 micro
  • β-karotin
    1164 micro
  • β-crypt
    257 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    601 micro
Összesen 495 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    119.1 g

Zsír

  • Összesen
    46.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5792.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    173 mg
  • Kálcium
    776 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    319 mg
  • Foszfor
    1204 mg
  • Nátrium
    3296 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    257.6 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    1348.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    564 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    410 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    230 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    870 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    317 micro
  • β-karotin
    4654 micro
  • β-crypt
    1026 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2405 micro
Összesen 1976 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    2.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    258 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    147 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    207 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    229 micro
  • Lut-zea
    107 micro
Összesen 87 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A penne tésztát sós vízben kifőzzük, majd félretesszük kihűlni.
  2. A brokkolit kisebb rózsákra vágjuk, forrásban lévő sós vízbe tesszük, forrástól számított 5 percig főzzük. Kiszedjük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A sonkát és a tarját vékony csíkokra szeljük, majd egy tálba tesszük.
  4. A paprikát, a paradicsomokat, a kígyóuborkát, a hagymát apró kockákra vágjuk, majd hozzáöntjük a sonkához és a tarjához.
  5. A tésztát és a brokkolit összekeverjük a többi hozzávalóval.
  6. A joghurtot összekeverjük a sóval, borssal, oregánóval, majd a salátára öntjük.
  7. Hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, hűtés után tálaljuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 127
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 24088
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Gyergyák Marcsi 3 recept

Saláta imádóknak kötelező! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...