r
Nosalty Logó

Joghurtos-barackos kamutiramisu

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dávid
Joghurtos-barackos kamutiramisu
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 420 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3368 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 207 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    221.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    415 micro
  • β-crypt
    53 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 420 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.7 g

Zsír

  • Összesen
    180.4 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1775.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    324 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    328 mg
  • Nátrium
    1052 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    380.6 g
  • Cukor
    167 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    578.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1409 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1113 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    3321 micro
  • β-crypt
    423 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 3368 kcal
  • 5% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    20 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    203 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 207 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A görög joghurthoz hozzáadjuk a narancslé felét és hat evőkanállal a porcukorból, és a zseltinfix felét, majd simára keverjük, és félretesszük.
  2. A hideg tejszínt elkezdjük habbá verni, majd amikor már félig felvertük, hozzáadjuk a maradék zselatinfixet.
  3. A tejszínhabot óvatosan hozzáforgatjuk a joghurtos krémhez, és elkeverjük.
  4. A barackokat kimagozzuk, félbevágjuk és robotgépbe tesszük. Hozzáadunk három evőkanál porcukrot és egy evőkanál Aperolt, valamint a maradék narancslevet, majd pürésítjük.
  5. Egy tál alját kirakjuk a keksszel, majd erre jön a krém fele, újabb kekszréteg, arra pedig a barackos szósz. Befedjük a maradék krémmel, és elsimítjuk.
  6. Hűtőbe tesszük legalább 3-4 órára, de legjobb, ha egy egész éjszakát állni hagyjuk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 251
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 28823
  • Feltöltés dátuma: 2018. augusztus 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A világ egyik legegyszerűbb sütije, amit bármilyen idénygyümölcsből könnyedén összedobhatunk!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...