r
Nosalty Logó

Isler 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Isler 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltéshez

A bevonáshoz

Összesen 1908 kcal
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltéshez

A bevonáshoz

Összesen 7631 kcal
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltéshez

A bevonáshoz

Összesen 462 kcal
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    18.3 g

Zsír

  • Összesen
    98.4 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    562.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    282 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    238.8 g
  • Cukor
    105 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    820 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    98 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    768 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    623 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 1908 kcal
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    73.3 g

Zsír

  • Összesen
    393.5 g
  • Telített zsírsav
    99 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    176 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2248.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    266 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    446 mg
  • Foszfor
    1128 mg
  • Nátrium
    150 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    955.1 g
  • Cukor
    418 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    215.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3280 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    390 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3072 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    2492 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 7631 kcal
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    136.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    9 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    199 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    186 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    151 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 462 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltéshez

A bevonáshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A hozzávalókat összegyúrjuk. Elég sokáig kell gyúrni, de nem kell megijedni, mert egy nagyon jó vajas tésztát kapunk a végén.
  2. Ha a tészta összeállt, fél cm vastagra nyújtjuk, és kiszaggatjuk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a tésztaformákat, és közepes hőmérsékleten megsütjük (kb. 175 fokon). Mindig a sütik alját figyeljük. Ha szépen megbarnult az alja, akkor kivehetjük a sütőből.
  4. Ha kihűlt, egy-egy darabot összeragasztunk lekvárral, és egy pár óráig pihenni hagyjuk.
  5. A tortabevonót gőz fölött az olajjal felolvasztjuk, és az islereket belemártogatjuk. Ahhoz, hogy tökéletes legyen, 2-3 napot várnunk kell, míg megpuhul.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 207
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 28
  • Össznézettség: 37382
  • Feltöltés dátuma: 2009. december 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy cukrásztól kaptam ezt a receptet.

Hozzávalók

A tésztához

A töltéshez

A bevonáshoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...