r
Nosalty Logó

Hússal rakott palacsinta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Hússal rakott palacsinta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 667 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1334 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 205 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.3 g

Zsír

  • Összesen
    31.1 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1749.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    365 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    571 mg
  • Nátrium
    679 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    193.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    212 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 667 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.6 g

Zsír

  • Összesen
    62.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    345 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3498.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    111 mg
  • Kálcium
    730 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    146 mg
  • Foszfor
    1142 mg
  • Nátrium
    1357 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    386.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    430 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    239 micro
  • Kolin:
    247 mg
  • Retinol - A vitamin:
    425 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 1334 kcal
  • 14% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    538.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 205 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst a tejszínnel és a paprikakrémmel konyhai aprítógéppel pürésítjük. Sóval, borssal ízesítjük, esetleg még egy kis tejszínt keverünk hozzá, hogy egy kenhető masszát kapjunk.
  2. Egy kivajazott tűzálló tál aljára egy palacsintát rakunk, rákenjük a húsos massza 1/3-át, és tovább folytatjuk, míg a hozzávalók elfogynak.
  3. A tejfölt elkeverjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd a legfelső palacsintára kenjük. Megszórjuk a sajttal.
  4. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 207
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 11728
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rendezgetve a mélyhűtőben előkerült a palacsinta és a maradék sült csirke. Maradékokból is lehet finomat elővarázsolni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...