r
Nosalty Logó

Húspogácsa pizzasütő módra

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mignon
Húspogácsa pizzasütő módra
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 736 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2937 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 142 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.7 g

Zsír

  • Összesen
    40.3 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1934.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    372 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    132 mg
  • Foszfor
    823 mg
  • Nátrium
    535 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    369.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    197 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    261 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    680 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    14049 micro
  • Lut-zea
    1817 micro
Összesen 736 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    246.7 g

Zsír

  • Összesen
    161.4 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    1022 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7736.5 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    239 mg
  • Kálcium
    1486 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    528 mg
  • Foszfor
    3291 mg
  • Nátrium
    2139 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.5 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1476.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    789 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    149 mg
  • D vitamin:
    255 micro
  • K vitamin:
    100 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    61 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    317 micro
  • Kolin:
    1043 mg
  • Retinol - A vitamin:
    543 micro
  • α-karotin
    404 micro
  • β-karotin
    2720 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    56194 micro
  • Lut-zea
    7269 micro
Összesen 2937 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    370.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    130 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2694 micro
  • Lut-zea
    348 micro
Összesen 142 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát és fokhagymát megfonnyasztjuk 1 ek olajon, hagyjuk kihűlni.
  2. Az aszalt paradicsommal, a zsemlemorzsával, a tojásokkal, a fűszerekkel és a paprikakrémmel együtt a húshoz adjuk, jól összegyúrjuk.
  3. A masszából 8-10 gombócot formálunk, kissé ellapítjuk, majd sütőpapírral bélelt gáztepsire tesszük, és 180 fokon 30 percig sütjük.
  4. Közben a zöldségekez ujjnyi vastagra felkarikázzuk, és serpenyőben 1 ek olajon éppen csak megfonnyasztjuk a cukkinikarikákat.
  5. Az elősütött húspogácsák tetejére teszünk 1-1 karika cukkinit és paradicsomot, kissé sózzuk, borsozzuk, majd befedjük 1-1 szelet sajttal. Visszatesszük a sütőbe további kb. 10 percre, míg a sajt ráolvad.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 215
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8979
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 06.

Ajánló

Köretnek nagyon finom hozzá héjában sült krumpli.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mutatós, előre előkészíthető főételre vadásztam receptbázisomban. Egy régebbi Nők Lapjában bukkantam rá erre a guszta, sajttal és zöldségekkel turbózott fasírtra. A húst előző este begyúrtam, tepsire rakosgattam, hűtőbe raktam. Másnap csak betettem a sütőbe, és tálalás előtt összesütöttem a sajttal és zöldségekkel. Nagyon finom és mutatós ebéd lett belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...