Hideg torta poharakban
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
194
kcal
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
1936
kcal
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
1.4g zselatin5 kcal
-
41.5g víz0 kcal
-
15.2g tojás19 kcal
-
4.4g porcukor17 kcal
-
1.6g pudingpor6 kcal
-
0.7g cukrozatlan kakaópor2 kcal
-
20.8g tejföl41 kcal
-
0.7g vaníliás cukor3 kcal
-
13.8g szörp42 kcal
Összesen
135
kcal
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 5 g
Zsír
-
Összesen 7.8 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 172.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 69 mg
-
Nátrium 40 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27.1 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 96.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 68 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 63 mg
-
Retinol - A vitamin: 67 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 99 micro
Összesen
194
kcal
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 50.3 g
Zsír
-
Összesen 77.8 g
-
Telített zsírsav 37 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 897 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1721.2 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 73 mg
-
Kálcium 443 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 110 mg
-
Foszfor 688 mg
-
Nátrium 397 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 270.6 g
-
Cukor 224 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 968.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 682 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 159 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 112 micro
-
Kolin: 628 mg
-
Retinol - A vitamin: 673 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 75 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 990 micro
Összesen
1936
kcal
- 4% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 3.5 g
Zsír
-
Összesen 5.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 119.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 31 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 48 mg
-
Nátrium 27 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.7 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 67 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 47 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 68 micro
Összesen
135
kcal
Hozzávalók
-
20 g zselatin
-
6 dl víz
-
4 db tojás
-
9 ek porcukor
-
0.5 csomag pudingpor
-
1 ek cukrozatlan kakaópor
-
3 dl tejföl
-
1 csomag vaníliás cukor
-
2 dl szörp
Elkészítés
- 4 dl vízben megfőzzük a zselatint.
- Sárga réteg elkészítése: 2 db tojást, 3 ek cukrot,pudingport és 1 dl zselatintjól kikeverünk, éspoharakbavagy jénai tálbaadagoljuk, utána fagyasztóbatesszük, és hagyjuk megdermedni.
- Barna réteg elkészítése: 2 db tojást, 3 ek cukrot,1 ek kakaót 1 dl zselatintjól kikeverünk, és a már megdermedt réteg tetejéreöntjükóvatosan, és visszatesszük a fagyasztóbadermedésig.
- Fehérréteg elkészítése: 3 dl tejfölt, a 3 ekcukrot, vaníliáscukrot és1 dlzselatintkikeverünk, és ezt isóvatosan rácsurgatjuk abarnarétegre, majdezt isafagyasztóba tesszük.
- Piros réteg elkészítése: 2 dlszörpöt2 dl vízzelés 1 dlzselatinnal elkeverünk, és a tejfölösrétegreöntjük(kicsit megdöntjük apoharakat, mert haközvetlen akrémre csurgatjuk aszörpöt,felkavarodhat az egész).
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 110
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 8954
- Feltöltés dátuma: 2013. április 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Poharakban és jénai tálban is elkészíthető, de ha jénaiban készítjük, akkor egy csepp olajjal is kenjük ki! :) A málnaszörpös réteg helyett én egyszer eper pasztával is készítettem, és akkor nem kell a szörp. Azzal is nagyon finom, sőt, kicsit intenzívebb is az íze!