Házi csokoládé Glaser konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 8% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
343
kcal
- 8% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
2061
kcal
- 8% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
43.5g cukor168 kcal
-
17.4g víz0 kcal
-
8.7g cukrozatlan kakaópor20 kcal
-
21.7g tejpor108 kcal
-
8.7g vaj62 kcal
Összesen
358
kcal
- 8% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 20% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.2 g
Zsír
-
Összesen 13.5 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 38 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 577.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 204 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 60 mg
-
Foszfor 225 mg
-
Nátrium 81 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 54.5 g
-
Cukor 50 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 18.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 111 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 109 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 25 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
343
kcal
- 8% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 20% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 43.1 g
Zsír
-
Összesen 80.8 g
-
Telített zsírsav 50 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 229 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3463.3 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 1222 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 358 mg
-
Foszfor 1349 mg
-
Nátrium 486 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 327 g
-
Cukor 298 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 112.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 665 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 25 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 64 micro
-
Kolin: 162 mg
-
Retinol - A vitamin: 652 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 148 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 19 micro
Összesen
2061
kcal
- 8% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 20% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.5 g
Zsír
-
Összesen 14.1 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 40 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 602.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 212 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 62 mg
-
Foszfor 235 mg
-
Nátrium 85 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 56.9 g
-
Cukor 52 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 19.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 116 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 113 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
358
kcal
Hozzávalók
-
250 g cukor
-
100 ml víz
-
50 g cukrozatlan kakaópor
-
125 g tejpor
Elkészítés
- A tejport és a kakaót külön-külön átszitáljuk.
- A cukrot a vízzel felfőzzük. Forrástól számítva 3 percig főzzük, majd kanalanként hozzákeverjük a kakaót, és további 3 percig főzzük.
- Levesszük a tűzről, hozzákavarjuk a vajat, majd apránként hozzádolgozzuk a tejport. Kavarjuk, míg hűlni kezd.
- Kevés vajjal kikent tepsibe öntjük. Amikor kissé megkeményedik, darabokra vágjuk.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 202
- Tegnapi nézettség: 51
- 7 napos nézettség: 348
- Össznézettség: 123977
- Feltöltés dátuma: 2015. április 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A csokoládét készíthetjük különböző ízesítőkkel: mazsola, durvára vágott, pörkölt dió vagy mogyoró, szitált babkávé, narancshéj, rumaroma stb.