r
Nosalty Logó

Háromcsokis sajttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Rekalein
Háromcsokis sajttorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 824 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 4950 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 339 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    55.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    179 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    493.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    207 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.8 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    167 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 824 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.9 g

Zsír

  • Összesen
    333.8 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1075 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2958.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    552 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    191 mg
  • Foszfor
    890 mg
  • Nátrium
    1243 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    400.9 g
  • Cukor
    308 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    198.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1018 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    201 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    701 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1000 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    200 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    952 micro
Összesen 4950 kcal
  • 8% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    202.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 339 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat felolvasztjuk, a zabkekszet összetörjük, majd a kettőt összekeverjük, és egy 22 cm-s kapcsos tortaformába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük.
  2. A krémsajtot elkeverjük a cukorral, az egész tojásokkal és a tojások sárgájával, majd a krémet 3 részre osztjuk.
  3. A csokoládékat külön-külön mikróban vagy vízgőz felett felolvasztjuk, és mindegyikhez 50 ml tejszínt keverünk. Ezután mindegyikhez hozzáadunk egy rész sajtkrémet, és kikeverjük őket.
  4. Az étcsokoládés krémet a kekszes alapra öntjük, és kb. 10 percre 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Amikor a teteje már megszilárdult, de még "remeg", kivesszük a sütőből, és óvatosan ráöntjük a fehér csokoládés krémet. Újabb 10 perce visszatoljuk, majd ugyanezt megismételjük a tejcsokoládés krémmel.
  5. Ha a torta kész, hagyjuk kihűlni, és legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük, de ha 1-2 napot állni hagyjuk, sokkal finomabb lesz.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3178
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Háromcsokis sajttorta
Rekalein 27 recept

Jó választás azoknak, akik szeretik a tömény sajttortákat, és azoknak, akik nem annyira sajttorta, ám annál inkább csoki rajongók.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...