r
Nosalty Logó

Fűszeres-babos sertés

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Osee
Fűszeres-babos sertés
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
római tál
  • 16% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 831 kcal
  • 16% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3329 kcal
  • 16% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 160 kcal
  • 16% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    27.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2476.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    201 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    188 mg
  • Foszfor
    792 mg
  • Nátrium
    1213 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    269 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    344 micro
  • Kolin:
    222 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 831 kcal
  • 16% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    275.1 g

Zsír

  • Összesen
    109.8 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    630 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9904.7 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    254 mg
  • Kálcium
    804 mg
  • Vas
    40 mg
  • Magnézium
    751 mg
  • Foszfor
    3167 mg
  • Nátrium
    4851 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    296 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    48 mg

VÍZ

  • Összesen
    1076 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1378 micro
  • Kolin:
    887 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    900 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 3329 kcal
  • 16% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    471.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    231 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    245 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 160 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sovány combot felvágjuk. (kicsit nagyobb darabokra, mint a pörköltnél)
  2. Hagymát, fokhagymát, és a paradicsomot karikára vágjuk.
  3. Cserépedénybe vagy jénai tálba rétegezzük a hozzávalókat. Közben ízlés szerint fűszerezzük.
  4. A legvégén rászórjuk a rizst, és felengedjük a húslével.
  5. 200°C-on sütőben, kb. 1 órát sütjük letakarva.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 511
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 29.

Ajánló

Titok: Pár csepp citromlé tálaláskor, még pikánsabbá teszi!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gazdag egytálétel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...