r
Nosalty Logó

Francia csokoládétorta 3.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Viki1214
Francia csokoládétorta 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 699 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 2789 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 399 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    35.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    459.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    216 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    199 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    195 micro
Összesen 699 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    44.9 g

Zsír

  • Összesen
    140.5 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    729 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1838.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    292 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    321 mg
  • Foszfor
    862 mg
  • Nátrium
    253 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    347.9 g
  • Cukor
    251 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    139.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    809 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    479 mg
  • Retinol - A vitamin:
    796 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    161 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    780 micro
Összesen 2789 kcal
  • 7% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    263 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.8 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 399 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Gőz fölött olvasszuk fel a vajat, majd adjuk hozzá először a cukrot. Várjuk meg, amíg felolvad, és utána mehet bele a csoki is.
  2. Ha a csoki is felolvadt, húzzuk le a tűzhelyről, egyenkéntkeverjük bele a tojásokat, vigyázva nehogy kicsapódjanak.
  3. Ezután keverjük bele a lisztet, majd az előzőleg megpirított mandulát vagy diót. (Forró serpenyőben, zsiradék hozzáadása nélkül pirítsuk pár percig.).
  4. Kivajazott tortaformába töltjük, és megsütjük. Végezzünk tűpróbát is.
  5. Melegen tálaljuk.
  6. .
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 133
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 14905
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 23.

Ajánló

Tálalhatjuk fagyival, csokiöntettel, ki mivel szereti.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Viki1214 1 recept

Az egyik áruház karácsonyi kis különkiadásában bukkantam rá, megtetszett, megcsináltam. Extra csokis. Az eredeti recept karamell-, és málnaöntetet ajánl hozzá a fagyin kívül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...