r
Nosalty Logó

Fitness pizza

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mortisha 01
Fitness pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 585 kcal
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2336 kcal
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 167 kcal
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.7 g

Zsír

  • Összesen
    29.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3252.6 g
  • Cink
    328 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    596 mg
  • Vas
    253 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    906 mg
  • Nátrium
    1049 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    194.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    31 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    151 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    156 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    176 micro
Összesen 585 kcal
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    190.6 g

Zsír

  • Összesen
    118.2 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    545 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13010.3 g
  • Cink
    1311 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    2384 mg
  • Vas
    1010 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    3624 mg
  • Nátrium
    4197 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    45 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    779.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    627 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    131 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    160 micro
  • Kolin:
    406 mg
  • Retinol - A vitamin:
    624 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    703 micro
Összesen 2336 kcal
  • 16% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.5 g

Zsír

  • Összesen
    8.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    924.7 g
  • Cink
    93 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    72 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    258 mg
  • Nátrium
    298 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    43 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 167 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A túrót a két tojással, sütőporral, zabpehellyel, kókuszzsírral és az oregánóval kézzel tésztává gyúrjuk. Mehet botmixerrel is, ekkor kevésbé lesz rusztikus a tészta. Mindenképpen pihentessük 1 órát, addig a zabpehely megduzzad és sokkal könnyebben dolgozhatunk a tésztával.
  2. A tésztát sütőpapírra tesszük és olajozott kézzel (én egy zacskót húzok a kezemre, azt olajozom meg) ellapítom el a tésztát a tepsiben
  3. 180 fokra előmelegített sütőben kb 20 percet elősütjük, míg aranysárga nem lesz, és le lehet húzni a sütőpapírról. Így a tésztának lesz tartása, és nem ázik el a feltéttől.
  4. Kivesszük a sütőből, rápakoljuk az ízlés szerinti feltéteket, jelen esetben a sonkát, szeletekre vágott gombát és a mozzarella sajtot.
  5. Visszatoljuk a sütőbe, és ráolvasztjuk a sajtot, majd szeletekre vágva, forrón tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 234
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 9215
  • Feltöltés dátuma: 2019. február 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fitness pizza
Mortisha 01 31 recept

Nagyon szeretjük a pizzát, de még a vékonytésztás verzió is komoly kalóriabomba - pláne estére... Ez a túró alapú pizza viszont bármikor fogyasztható, magas fehérjetartalma miatt kifejezetten diétás finomság ♥

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...